Sara Carbonero trenca el seu silenci amb una frase que ho diu tot

La periodista va publicar a través de les seves xarxes socials un missatge on es denota la millora de la seva situació personal

Una de les parelles que més ha marcat la ciutadania espanyola ha estat possiblement la que formaven Iker Casillas i Sara Carbonero. Tan notòria va ser la seva unió com ho ha estat la notícia de la ruptura. Ni l'un ni l'altre han fet gaires comentaris sobre la separació, tot i que han deixat clar en tot moment que va ser de mutu acord i que van prendre la decisió principalment pel desgast del matrimoni. Pel que fa a la periodista, sembla que la seva situació personal ha millorat, ja que així ho denoten les publicacions que ha fet a les xarxes socials.

«Li vaig dir que em somrigués, perquè ja no era precipici. Li vaig dir, despreocupada: somriu-me, que ja no hi ha risc de caiguda. Ja no estic trencada», publicava la comunicadora a Instagram. I va acompanyar el text amb una foto que es va fer passejant per Madrid amb la seva amiga Isabel Jiménez, amb qui comparteix professió. En concret, va ser un dia que totes dues van sortir a passejar per aprofitar el bon temps. La intenció se sobreentén que prové de la millora del seu estat d'ànim després de la traumàtica experiència sentimental que ha viscut aquests últims mesos.

Una ruptura amb dret a reconciliació?

Des del programa 'Viva la vida', fa unes setmanes s'explicava que tant Iker Casillas com Sara Carbonero estarien a punt de donar una nova oportunitat a la relació. De fet, abans que aquesta informació sortís a la llum, ja s'havien donat diferents senyals que podrien haver vaticinat aquest nou intent. Realment, l'important d'aquesta informació és que consideren dada clau  el fet que no s'hagin deixat de seguir a les xarxes socials. A més, fins i tot s'han comentat algunes publicacions l'un a l'altre. Bona mostra d'això és que Sara va escriure diverses emoticones, inclús un cor, en una publicació en què el porter del Reial Madrid feia referència al segon infart que va patir.

Un expert en xarxes socials que exerceix com a tertulià al programa es va pronunciar al respecte. «La veritat és que tant un com l'altre comparteixen el seu dia a dia a les xarxes socials. Els seus perfils han canviat des de la separació [...]. Sara s'ha centrat en compartir contingut sobre la seva feina i les seves fotos són molt menys egocèntriques. D'altra banda, el contingut d'Iker també ha canviat; ha augmentat i se centra en les seves amistats», assenyalava l'especialista.

La realitat de la decisió 

En contra d'aquesta informació, segons asseguren altres fonts, s'han filtrat uns àudios a la premsa en els quals Iker Casillas es declara culpable de la situació. De moment cap d'aquests arxius ha vist la llum ni tampoc el nom de la persona que els ha difós. El que sí que s'ha confirmat és que es tracta d'una molt bona amiga del porter, la mateixa persona que l'ha traït filtrant un contingut en què es desfogava en confidencialitat.

Sembla ser que Casillas veia com el final de la relació cada vegada era més a prop. Durant tot aquest temps, tots dos han intentat suavitzar la decisió, sobretot perquè durant la pandèmia sanitària va arribar el moment clau per a ells, ja que no havien de publicar part de la seva vida pel confinament, però possiblement va fer que la situació empitjorés.


Comentaris

envia el comentari