Sara Carbonero

Sara Carbonero trenca el seu silencia i aclareix el seu estat després de rebre l'alta

Sara Carbonero ha reaparegut molt recuperada

Sara Carbonero ha rebut la millor de les notícies després de l'ensurt de salut que s'emportava fa tot just uns dies.

La periodista finalment ha pogut tornar a casa després d'haver estat intervinguda d'urgència, per la qual cosa ha tingut al seu entorn molt pendent i ha estat amb ella en tot moment.

Isabel Jiménez, la seva millor amiga, ha tornat a demostrar una vegada més com estan d'unides i que l'estima molt. Les seves visites a l'hospital han estat constants i ha omplit Carbonero de força i energia en els moments més baixos. També ho han fet els missatges rebuts a les xarxes socials, que s'han omplert de bons desitjos i afecte per a l'ex d'Iker Casillas.

Justament per això, Sara ha volgut trencar el silenci per agrair tota aquesta pluja d'amor mitjançant un vídeo molt significatiu. Al cotxe, molt somrient i amb l'aire acaronant-li a la cara, Carbonero es confessava respecte a allò que havia viscut aquests darrers dies: «Aquest vídeo és d'ahir, minuts després que em donessin l'alta, sortint de l'hospital. Quan la felicitat no em cabia al pit pel sol fet de tornar a sentir l'aire a la cara i poder respirar i gaudir d'un altre capvespre més», se sincerava emocionada.

«Estic molt bé», va voler tranquil·litzar els seus seguidors, que seguien amb el cor en un puny, sobretot pel fet que la jove ja havia patit un càncer fa tot just tres anys. «Moltíssimes gràcies a totes i tots els qui us heu preocupat, per les innombrables mostres d'afecte rebudes aquests dies», els deia.

Sara Carbonero parla per primer cop des de la seva operació

«M'aclaparen i alhora m'omplen d'energia per seguir endavant», assegurava. A més, Sara aprofitava també per tenir en compte tots aquells metges de la Clínica Universidad de Navarra (Madid) que l'han atès aquestes darreres setmanes, «per portar-me en sopols i cuidar-me aquests dies», sostenia. Igual que a la seva gent, «aquest grup reduït de persones no m'ha amollat la mà ni un segon».

D'altra banda, Carbonero també ha tingut en compte els mitjans de comunicació «pel respecte i la delicadesa. Tant de bo es mantingui aquest clima de tranquil·litat tan necessari», demanava. Tot al contrari del seu ex, Iker Casillas, que atacava implacablement la premsa per excedir-se en el tracte que li estaven donant a la situació.

Sara també ha posat èmfasi en la música que «l'ha salvada aquests dies», tal com ja havia compartit a les seves xarxes socials. A més, ha deixat clar que allò més important que té a la vida és «una família incondicional, uns braços ferms que et sostenen per tornar a posar-te dret i fer passejades en cercle pels passadissos de l'hospital», però, sobretot, «uns nens que t'esperen a casa amb els braços oberts i la pissarra plena de missatges».

No podien faltar tampoc unes paraules especials a la seva eterna amiga Isabel. «Unes amigues que agafen el primer avió per portar-te unes flors i un grapat de rialles. Em sento en pau i agraïda amb la vida, també amb aquests problemes que ens ubiquen de nou i ens recorden què és allò verdaderament important. Confiar, estimar i recordar que l'afecte és verdaderament revolucionari, que siguem amables sempre amb els altres perquè mai sabem la batalla que està lliurant cadascun», concloïa emocionada.