Sara Carbonero triomfa amb un abric de Zara molt comentat a les xarxes

La periodista i dona d'Iker Casillas té un autèntic idil·li amb la marca d'Inditex

Sara Carbonero
Sara Carbonero en una imatge a les xarxes socials | Instagram.

Sara Carbonero té un idil·li d'allò més íntim amb Zara. La periodista espanyola i parella d'Iker Casillas sent autèntica predilecció per les peces de la firma d'Amancio Ortega i aquest hivern, de fet, aquesta ha causat autèntic furor amb alguns dels seus estilismes que llueix a les xarxes. Els abrics, a més, són les peces 'fetitxe' de Carbonero.

Últimament, en aquest sentit, Carbonero ha lluït un parell d'abrics que —potser gràcies al seu efecte— s'han esgotat a les botigues. El primer, un abric de llana de color vermell de la marca Ewan Clothing i de 175 euros de rebaixes, es va esgotar en qüestió d'uns mesos. El segon, d'altra banda, és una jaqueta tipus 'poncho' per només 29,99 euros.

Carbonero, enamorada d'aquest abric

Abrigo cruzado tacto suave de Zara, por 49,95 euros
Abric de 49,95 euros que ha enamorat a Sara Carbonero | Zara

 

Els fans han embogit després de saber que periodista havia apostat per aquest abric. La dona de Casillas, de fet, va optar per enfundar-se aquesta jaqueta —que forma part de la nova col·lecció— perquè els colors l'afavorien clarament. De fet, el color beix de la peça es caracteritza pel seu teixit i el tancament creuat.

Es pot trobar, a més, a la pàgina web de la marca d'Inditex. Actualment es pot trobar en aquesta, des de la XS fins a la XXL, per un preu de 49,95 euros.

 

Més i més peçes de Zara

Carbonero és una autèntica amant de les peces de Zara. La periodista ha optat per mostrar altres de les peces i complements que ja té al seu armari i que, en primera instància, va adquirir a Zara. 

Aquesta, de fet, va combinar fa relativament poc la seva darrera adquisició amb un jersei de color granat de Muse. Així mateix, aquesta apostava també per unes ulleres de sol de Polaroid i un collaret de Ágatha París


Comentaris

envia el comentari