Iker Casillas i Sara Carbonero posant junts en un photocall

Sara Carbonero i Casillas passen junts el cap de setmana: les pistes que els delaten

La comunicadora manxega i l'exporter tenen molt bona relació malgrat la seva ruptura sentimental

Sara Carbonero i Iker Casillas han passat junts el cap de setmana. Encara que no han volgut posar junts, els han enxampat. I és que tots dos han compartit imatges des del mateix lloc a Instagram.

La separació de la periodista i el seu noi sortia a la llum fa tan sols uns mesos. Tot i que van decidir prendre camins separats, l'exmatrimoni manté una excel·lent relació. Han estat molts anys junts i tenen un nexe que els unirà de per vida: els seus fills Lucas i Martín.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sara Carbonero i Iker Casillas segueixen sent una família

Casillas i la veu de 'Radio Marca' tracten que els nens portin la situació de la millor manera possible. Encara són molt petits, però el seu benestar és el més important per als seus progenitors.

No és estrany que Sara Carbonero i el seu ex es llancin algun emotiu missatge a través de les xarxes socials. De fet, en ocasions especials, tots dos s'han dedicat boniques paraules a Instagram per demostrar que tenen una amistat en tota regla.

Els seguidors d'Iker l'han enxampat

Ha estat precisament en aquesta xarxa social on s'ha conegut que han passat el cap de setmana junts. Tot i no haver fet cap publicació en què sortissin els dos, els internautes els han enxampat.

Sara Carbonero ha compartit diverses imatges aquest dissabte amb un perfecte 'look' de convidada. «Vam anar de casament», va escriure al costat de la instantània. A més, la 'influencer' va donar senyals del seu parador a les etiquetes de la publicació, on apareixia Valladolid.

Precisament, la ubicació de l'última fotografia d'Iker Casillas el situa en el mateix lloc. «Fantàstica ciutat», va escriure l'exporter a Instagram al costat d'una imatge en la qual feia turisme.

Així doncs, sembla que l'exparella hauria coincidit a l'enllaç, una mostra més de què segueixen sent una família malgrat la separació. No obstant això, hi ha hagut altres coses que els han delatat.

L'esportista publicava una imatge desitjant a tots els seus seguidors a la xarxa social un bon cap de setmana. En ella apareix d'allò més relaxat i amb unes vistes espectaculars.

Però al seu costat, un barret més que conegut. L'accessori casualment és el preferit de la seva exparella, ja que amb ell ha estat vista en infinitat d'ocasions en el que va d'estiu.

Amb totes aquestes pistes, està clar que els pares de Lucas i Martín Casillas han gaudit del casament junts. Així han mostrat un cop més el bon rotllo que mantenen malgrat la seva ruptura sentimental.

La nova vida de Sara Carbonero

És evident que es tenen molt afecte. Tanmateix, la periodista ja ha refet la seva vida amb Kiki Morente. De fet, fa tan sols uns dies, la revista 'Semana' sorprenia amb la publicació de la nova parella de l'estiu.

Semblaria que Carbonero i el germà d'Estrella Morente fa dos mesos que surten. Tot va ser un amor a primera vista, que va sorgir després que una amiga en comú els presentés.

Segons la publicació, anirien molt seriosament, tant és així que tots dos estan molt integrats en l'entorn més proper de l'altre. Kiki Morente li hauria presentat la seva noia a la família i ella, per la seva banda, hauria fet el mateix amb el seu xicot i el seu grup d'amigues.

El 'cantaor' sembla que ha aconseguit conquerir el cor de la manxega als seus 31 anys. El tercer dels fills del desaparegut Enrique Morente s'ha convertit en les últimes setmanes en una de les cares més buscades. Tanmateix, la seva nova parella ha anat de casament amb el seu ex i no amb ell.