Sara Sálamo se sotmet a un retoc estètic per millorar el seu somriure

L'actriu Sara Sálamo ha volgut corregir els seus problemes dentals acumulats durant l'embaràs amb un tractament d'ortodòncia invisible

Sara Sálamo ha oprtat pr realitzar-se un tractament d'ortodòncia invisible
Sara Sálamo ha optat per realitzar-se un tractament d'ortodòncia invisible | CatalunyaDiari.cat

L'actriu Sara Sálamo i el futbolista Isco Alarcón es van convertir en pares el darrer juliol, i tot i l’alegria que els ha donat el seu primer fill, del qual Sara no se separa ni un instant, l’embaràs de la canària va provocar-li una sèrie de problemes dentals que ara, cinc mesos després de donar a llum, ha volgut solucionar realitzant-se un tractament dental avançat: una ortodòncia invisible, més coneguda amb el nom d'Invisalign.

 

Els resultats del tractament han estat molt evidents

Un retoc estètic al qual Sara no ha volgut renunciar després de convertir-se en mare, i que li ha comportat uns resultats tan visibles que han estat els seus seguidors els qui s'han adonat del seu nou somriure, en veure l’última fotografia publicada per la canària.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La discordia de intuir que podré quererte aún más... ¿Cómo es eso posible?

Una publicación compartida de Sara Sálamo (@sarasalamo) el

En la imatge en qüestió, Sara apareix amb el seu nadó dins d’una motxilla de portabebès, i mostra el seu espectacular somriure a la càmera, en una selfie que no ha passat desapercebuda entre les seves fans, una de les quals li ha preguntat el següent:«T’has posat ortodòncia? Invisalign?», a la qual cosa ella contestava això: «Així és :)», confirmant les sospites d’aquesta seguidora.

  

Els comentaris positius no s’han fet esperar i de seguida les seves fans han volgut expressar els bons resultats que li està donant aquest tractament amb les següents paraules: «Quan has començat el tractament? Ja es veuen bons resultats» o «et queda genial».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari