VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Sara Sampaio sorprèn amb les seves últimes fotos en bikini

La model va aparèixer en una sessió a Tailàndia

 

Sara Sampaio, una de les models més admirades de ‘Victoria’s Secret’, ha generat expectació amb motiu de l'última imatge que ha compartit. La portuguesa apareix a Tailàndia, envoltada de naturalesa, en una sessió que solament es pot descriure com paradisíaca. No obstant això, no és l'entorn el més cridaner de les seves fotografies, sinó el físic de la pròpia model.

Sampario apareix en les seves imatges amb un ajustat bikini que ha sorprès als seus seguidors. En les imatges, ni rastre dels turgents pits que apareixen amb la bellesa portuguesa a les passarel·les. «On estan?», es pregunten els seus admiradors a les xarxes socials, preocupats de les increïbles imatges que envolten a la modelo en aigua turquesa.

 

Diferents teories acompanyen l'efecte. La primera, els retocs en Photoshop, on l'editor de les imatges podria haver modificat més físic del necessari a la model. Una altra, que les fotos siguin antigues, anteriors a un possible augment de pit. Finalment, la tercera teoria diu que Sampaio té aquest físic i que és quan està en passarel·les quan els retocs artístics li fan ressaltar les seves corbes.

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris