El periodista Xavier Sardà en la presentació del programa 'ADN Max'

Així va ajudar Xavier Sardà a Rocío Carrasco, a l'esquena d'Antonio David Flores

El presentador de 'Crónicas marcianas' es va cansar de les mentides del seu col·laborador

No hi ha cap dubte quan diem que les noves entregues de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' són sempre millors que el lliurament anterior. Rocío Carrasco se sent còmoda i es va relaxant mentre explica tota mena de detalls sobre el calvari que va viure al costat d'Antonio David Flores, tant quan estaven junts com quan la parella es va extingir. A la sèrie documental es veu clar que la filla de Rocío Jurado no té por a res.

L'episodi d'aquesta passada nit ha començat amb magnificència i involucrant a tota aquesta trama una persona molt reconeguda del món de la televisió. Carrasco va explicar el conveni de custòdia compartida que va oferir a Antonio David Flores i que aquest va ocultar durant mesos per seguir explicant a la televisió la seva versió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquesta era que la seva exdona no li deixava veure els seus fills tant com ell voldria, però les setmanes i els mesos passaven i Antonio David no signava aquest conveni. Així, la paciència de Rocío es va acabar i va decidir prendre una mesura molt dràstica, que posaria fi al circ mediàtic que estava fent el seu ex a través dels mitjans de comunicació.

La protagonista del documental va trucar a Xavier Sardà, que en aquell moment era el cap de David Flores al programa 'Crónicas marcianas'. En aquesta trucada, Rocío li va dir al presentador que era mentida que no el deixés veure els seus fills. I que, a més, existia un conveni regulador que portava preparat des de feia sis mesos i que era al despatx del seu ex sense que aquest es dignés a signar-lo.

Davant d'això, Sardà va al·lucinar i després d'escoltar Carrasco li va dir que no es preocupés i que aquesta mateixa nit, Antonio David no se n'aniria del plató sense signar abans aquests papers. A més, el català li va assegurar a Rocío que a partir d'aquest moment no es parlaria més d'aquest assumpte al seu programa.

Les promeses de Sardà es van complir i el seu empleat va signar el document, admetent que havia estat mentint i que ara tot això s'acabaria. Novament, Antonio David va quedar al descobert com un gran trampós, però només a ulls d'alguns companys. I és que l'audiència desconeixia completament la jugada que va fer d'amagat el presentador de 'Crónicas marcianas', que va decidir actuar en conveniència amb la filla de 'la més gran'.

Així era el conveni regulador

Carrasco ha admès que el conveni regulador que li va oferir a Antonio David va ser fruit de la por que tenia a perdre'ls del tot i que va ser llavors quan va decidir donar-li el que ella creia que volia. Aquest acord recollia que els dos progenitors tindrien la guarda i custòdia dels menors i, a més, s'estipulava que els nens estarien cada dues setmanes amb un dels seus pares.

Fins i tot, s'estipulava que Antonio David hauria de passar a Rocío una manutenció de 540 euros en concepte d'alimentació per als seus fills. Una quantitat que Flores va inflar, afartant-se d'explicar a la televisió que la seva ex li estava demanant xifres estratosfèriques. De fet, la justícia estipulava en aquest moment que la quantitat era el doble, però que pel seu compte, Carrasco va decidir reduir a la meitat per estalviar-se problemes amb el seu exmarit.

Antonio David Flores va tenir durant anys com a còmplice a Lydia Lozano, que sense haver llegit ni el conveni regulador, sortia a la televisió carregant contra Rocío Carrasco. A més de denunciar que les clàusules que recollia el conveni eren del tot abusives perquè posaven al col·laborador en una posició molt injusta. Ahir, Lydia va haver de recular i demanar perdó per haver-se cregut per complet al seu amic, encara que estigués mentint cada vegada que li proporcionava informacions.