Saúl Carviotto ha deixat de patrullar a causa de 'MasterChef'

L'esportista ha hagut de prendre aquesta decisió perquè alguns detinguts l'han reconegut pel seu pas al programa culinari

Saúl deja de patrullar tras ganar MasterChef Celebrity 2
Saúl deixa de patrullar després de guanyar MasterChef Celebrity 2 | Gtres

Saúl Craviotto va guanyar la segona edició de 'MasterChef Celebrity' i va començar a ser reconegut pel públic per guanyar el concurs culinari més que per la seva carrera com a esportista olímpic. Segons ha recollit el mitjà 'La coctelera', a part del piragüisme, el català és policia nacional i una de les seves funcions era patrullar els carrers. Però com que s'ha tornat molt conegut ha pres la decisió de deixar els carrers pel perill que pot comportar que els detinguts puguin arribar a reconèixe'l per la seva victòria. 

Fins i tot els detinguts reconeixien a Saúl

Saúl ha confessat, en la seva última aparició pública, que està vivint un dels millors moments personals al costat de la seva dona, Celia García, i les seves dues filles. Tant és així, que el matrimoni, segons ha confessat, s'està plantejant ampliar la família perquè el somni del piragüista sempre ha estat tenir una família nombrosa. Pel que fa a l'àmbit professional, Saúl ha desvelat que després de passar per 'MasterChef Celebrity' ha hagut de deixar de patrullar els carrers, ja que fins i tot els detinguts el reconeixien per la seva victòria al concurs. 

  • Altres notícies: Lucía Rivera diu prou als comentaris d'odi que ha rebut per les imatges amb Márquez
Saúl con su uniforme de Masterchef
Saúl amb el seu uniforme de MasterChef | Gtres

 

Assegura, també, que pot ser perillós que un detingut el relacioni amb la televisió, encara que la veritat és que no ha volgut entrar en més detall ni argumentar per què. Actualment, el policia s'encarrega, juntament amb els seus companys, de donar xerrades als col·legis i instituts de diversos temes com l'alcohol o les drogues

Troba a faltar a la seva família

Aprofitant el dia de Sant Valentí, Craviotto es confessa com una persona una mica despistada però romàntica a la seva relació. A més de ser tot un 'super pare', a Saúl li agrada preparar-li boniques sorpreses a la seva dona quan ella menys s'ho espera.

Tots dos van contraure matrimoni l'any 2013 i tenen dues filles en comú, Valentina i Alejandra, a qui troba molt a faltar ara que està a Sevilla per motius professionals: «Ara estic a Andalusia, però estic tot el dia parlant amb elles. Les trobo molt a faltar». Fins al març no tornarà a Astúries, perquè el seu esport implica que s'ha de fer a l'aire lliure i per a fer-ho no hi ha millor lloc que el sud d'Espanya.

Va ser el guanyador de 'MasterChef Celebrity'

L'exconcursant de 'MasterChef Celebrity' segueix implicant-se al món de la cuina i de la gastronomia. Ho fa diàriament però no amb la mateixa intensitat que ho feia durant el programa. Saúl partia com el preferit absolut tant de l'audiència, del jurat i dels seus propis companys. I, òbviament, era el preferit de la Policia Nacional. I finalment no va defraudar. El medallista olímpic i policia es va emportar un altre premi per a la seva vitrina en convertir-se en el guanyador de la segona edició de 'MasterChef Celebrity' després de superar a Silvia Abril durant la prova final.

Los concursantes de la edición de 'MasterChef Celebrity' que ganó Saúl
Els concursants de l'edició de 'MasterChef Celebrity' que va guanyar Saúl | TVE

 

Craviotto, que va rebre com a premi 75.000 euros per donar a una ONG i un curs de cuina creativa impartit per Basque Culinary Center, va conquistar al jurat i als dos convidats especials Martín Berasategui (vuit estrelles Michelin) i Quique Dacosta (tres estrelles Michelin) amb el seu menú complet de tres plats.


Comentaris

envia el comentari