INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Saúl Craviotto i la seva dona, Celia, pares per segona vegada

La petita, que han anomenada Alejandra, i la seva mare es troben en perfectes condicions

 

El protagonisme de Saúl Craviotto, medallista olímpic català en piragüisme, s'ha multiplicat en les últimes setmanes, després de la seva participació i victòria en l'edició de 'Master Chef Celebrity'. Després d'obtenir l'or en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, el 2016, ha demostrat que no únicament destaca per les seves activitats esportives. A més, també està d'enhorabona en qüestió familiar.

Després del seu èxit professional, al qual se li va unir el televisiu, una tercera notícia s'ha unit als seus motius per estar feliç. Possiblement, la que el faci més feliç de totes tres. Saú Craviotto i la seva dona, Celia Garcia, han estat pares per segona vegada, unint a la petita Alejandra a la parella de nenes que tenen a casa, on ja hi havia la Valentina. 

 

El mateix Saúl ha estat l'encarregat de confirmar l'alegre notícia, en la qual destacava que tant la nouvinguda, com la seva mare, es trobaven en perfectes condicions, sota els tractaments de l'hospital. En una publicació a Instagram, l'esportista ha volgut compartir la seva felicitat, indicant que «Ja està aquí l'Alejandra! Ara a gaudir de les meves tres nenes. Que ben rodejat estaré a casa».

 

Una relación consolidada

Saúl i Celia són una relació consolidada dins del panorama televisiu espanyol. El matrimoni va decidir casar-se el 2003, a Astúries, d'on és originària la dona del piragüista olímpic. Seguidament, van tenir ben d'hora a la seva primera filla, la Valentina. Amb el naixement de l'Alejandra, són dues les nenes amb les quals podrà gaudir la parella. 

 

A més, durant el desenvolupament de 'Master Chef Celebrity', concurs on Craviotto va assolir la victòria, també es va demostrar la passió que l'esportista sent per la seva dona, qui l'acompanyava sempre i de qui parlava constantment durant l'edició. Ni tan sols un polèmic petó entre Saúl i la presentadora del programa Eva González, va poder fer tremolar els fonaments de la relació.

 

Saúl Craviotto y Celia García
Saúl Craviotto amb la seva parella, Celia García | Instagram

 

Un 2017 ple d'èxits

Saúl Craviotto s'ha convertit en un dels homes més populars del país. Després d'un exitós 2016, on va destacar per l'or i el bronze obtinguts als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, als que s'han de sumar l'or que va aconseguir a Pequín, el 2008, i la plata de Londres, el 2012, Craviotto ha gaudit d'un 2017 encara més extraordinari, on s'ha posicionat com un referent del context social espanyol. 

 

En aquest gran any per Craviotto, l'esportista ha ampliat el seu palmarès professional, després que li entreguessin el Premi Nacional de l'Esport, en honor als èxits obtinguts durant l'any anterior. A més, el piragüista ha deixat els rems per transformar-se en un xef d'elit, després de guanyar 'Master Chef Celebrity' el que li ha obert les portes del món culinari i televisiu. Finalment, l'últim gran èxit, el naixement de la seva segona filla, tanca un any totalment exitós.

 Comentaris

envia el comentari