Primer pla de la reina Sofia en un acte públic

El secret que va enfonsar a la reina Sofia: canvi de testament i plans de noces

La relació de Joan Carles amb Corinna va provocar el gran malestar de Sofia

La reina Sofia no guanya per a disgustos. De caràcter amable i sempre complaent, ha vist com la seva vida feia un gir radical en els últims anys. I és que totes les informacions destapades sobre el rei emèrit l'han acabat esquitxant.

Així sembla, Joan Carles hauria demanat matrimoni a Corinna Larsen. Un fet ocorregut el maig de 2014, un mes abans que abdiqués. Així ho recull la denúncia interposada per Corinna davant la justícia britànica, com recull 'Vozpópuli'.

En aquell moment estava decidit a trencar de manera definitiva amb Sofia i començar una nova vida. De fet, li va ensenyar a la seva amant «plans d'un palau a Madrid», on tenien previst mudar-se.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fins a la data es desconeixien els plans que va tenir l'emèrit, ja que mai s'havia plantejat la possibilitat que tornés a casar-se de nou. I molt menys que plantés a la reina Sofia.

Malgrat que prometia a Corinna una vida de somni, ella ho va tenir clar i va descartar les noces. De fet, no era la primera vegada que li donava un 'no' per resposta. En la demanda assegura que el va rebutjar perquè «estava casat amb la reina Sofia i es relacionava amb altres dones».

En el citat document, de gairebé 30 pàgines, es revela com va ser la història d'amor entre ells dos. Primer, es van conèixer el 2004, quan ella estava en procés de divorci del seu segon marit.

També explica que la primera petició de mà va tenir lloc el gener de 2009. És més, cinc mesos abans l'emèrit havia rebut al seu compte una donació de 100 milions procedent de la Família Reial saudita. Aquest mateix any ella acabaria amb la «relació íntima».

Entenia que no era l'única dona que hi havia en la seva vida. No obstant això, va seguir havent-hi tracte entre ells. Van quedar com «amics propers i en estret contacte», sobretot perquè els seus fills s'havien encapritxat amb Joan Carles.

Corinna va passar per davant de Sofia

Encara que no fos públic, el cercle més proper del rei coneixia la relació entre tots dos. De fet, quan ell va haver de passar pel quiròfan perquè li extirpessin un tumor al pulmó va estar acompanyat per Corinna.

Va estar al seu costat en els moments més complicats. I fins i tot durant la convalescència, el pare de Felip li va comunicar a ella que volia que tingués un futur econòmic garantit. Així es demostrava que hi havia alguna cosa més que una relació d'amistat.

Sofia ocupava un lloc secundari per no dir inexistent en la vida de Joan Carles. I és que a través dels plans que tenia ho demostra. No només volia casar-se amb l'exprincesa, sinó també estava disposat a canviar el testament.

Li va traslladar a la seva amiga que una part del seu patrimoni fos per a ella i els seus dos fills, amb els quals mantenia una estreta relació. En qualsevol cas es va mostrar preocupat de «que la seva família pogués impugnar» tot el que li deixés en herència.

A la conclusió d'aquell any, el monarca va voler obsequiar Corinna amb un ampli nombre de regals. Entre ells s'inclouen obres d'art, joies, escultures i una ajuda econòmica.

En la denúncia l'empresària va assegurar que es tractaven de tres préstecs de gairebé 2 milions d'euros. Aquesta col·laboració li va permetre fer-se amb el 30% d'una mansió al centre de Londres. I després de revelar-se aquesta operació, ella va optar per tornar els diners.

L'any 2012 el monarca va tractar de convèncer Corinna perquè reprenguessin la seva relació. Fins i tot li va proposar contraure matrimoni, cosa que ella va declinar, com recull la denúncia.

En vista d'això, ell va optar per fer-li una donació de 65 milions d'euros. I tot amb l'ànim que canviés d'idea, però el regal no va acabar per convèncer-la.

Malgrat seguir casat amb Sofia, ell va seguir «pressionant» a l'empresària perquè tornés al seu costat. Li deia diàriament, diverses vegades, i quan no es posava al telèfon demanava a amics en comú que li truquessin.