El secret del fenomen Rosalía: la seva família va invertir econòmicament en ella

La cantant, que acaba de llançar el tema 'Con altura', va rebre el suport monetari de la seva família, que va arribar a desembutxacar 20.000 euros en la seva formació musical

L'èxit de Rosalía es deu a l'esforç de la seva família
L'èxit de Rosalía es deu a l'esforç de la seva família | CatalunyaDiari.cat

Rosalía s’ha fet famosa d’un dia per l’altre i ha esdevingut una cantant d’èxit internacional amb només 25 anys. La història de la catalana però, no és del tot coneguda, i com és habitual en aquests casos, el seu èxit es deu principalment al suport, tant emocional com econòmic, de la seva família.

Tot i que encara és molt jove, Rosalía fa molts anys que s'està formant com a cantant. Luis Cabrera, fundador i president del Taller de Músics, ha decidit parlar a ‘OK Diario’ dels inicis de Rosalía al centre on va estudiar flamenc entre els 16 i els 20 anys: «La seva família sempre l’ha recolzat en la seva carrera, van apostar-hi i ho van tenir clar. La seva segona etapa estudiantil era molt cara. Han invertit diners perquè era una escola privada i això costa».

La seva família sembla que ho tenia molt clar i va decidir desembutxacar grans quantitats de diners; així, Cabrera revelava el secret de l’èxit de Rosalía: «Al Taller de Músics s’ha pogut gastar potser 20.000 euros només en aquell període, i a l’escola pública uns 5.000, que és on va fer el treball de final de grau ‘El mal querer’».

La família, el pilar més important

La família va tenir un paper important en la seva formació i el segueix tenint actualmen. S’han involucrat tant en el seu projecte que treballen dia a dia al costat de Rosalía. La seva mare s’encarrega de portar els assumptes professionals de la seva filla, mentre que la seva germana treballa en la imatge artística de la cantant.

Rosalía sempre mostra uan imatge molt cuidada en els seus concerts
Rosalía sempre mostra una imatge molt cuidada en els seus concerts | CatalunyaDiari.cat

 

«És gent molt normal (...) Està molt bé que gent de la seva família treballi amb ella perquè ha fet un salt mundial molt fort i així l’ajudaran a mantenir els peus a terra», explica Cabrera. Tot i l’esforç de la seva família, el que està clar és que gran part de l’èxit que ha obtingut és gràcies al seu innegable talent, tal com reconeix també l'entrevistat: «El valor realment és d’ella. Estudiava tot, no faltava a classes i inclús venia amb febre. Era molt professional. S’apuntava a les 'masterclass' o a tot el que es fes fora de programa, s’apuntava a tot. Era una noia molt inquieta».

 

Comentaris

envia el comentari