El secret de Gustavo, l'home que busca casa amb María Teresa i Terelu Campos

No sols és el seu xofer fidel, sinó que amaga un tresor per a María Teresa

Terelu Campos amb Gustavo i María Teresa Campos pels carrers de Madrid el 4 de febrer de 2020
Gustavo, fidel sempre a María Teresa| CatalunyaDiari

María TeresaTerelu Campos segueixen buscant casa per Madrid. La intenció de mare i filla és que el 2020 sigui un any de canvis reals, i és per això que la matriarca vol vendre la seva casa ara que Terelu ja ha venut el seu àtic. Aquest mateix dimarts 4 de febrer s'ha vist mare i filla passejant per Madrid. Han visitat diverses cases en Aravaca i Pozuelo. Pel que sembla, no planegen viure juntes, sinó que busquen dos immobles pròxims.

Les dues Campos anaven acompanyades per Gustavo,  conegut per molts com el seu xofer fidel. Mentre María Teresa demanava als mitjans que la deixessin en pau «Vaig fer una entrevista per a demanar-vos que em deixeu tranquil·la, però veig que no serveix per a res» i Terelu callava a les preguntes, Gustavo aguantava impassible. A més a més,  segur que María Teresa encara recorda el dia que li va salvar la vida.

Els coneguts de Gustavo asseguren que és un home discret, servicial i fidel. Passa desapercebut normalment, mai li hem sentit la seva veu encara que fa anys que acompanya a María Teresa. Però és molt més. Fa uns mesos, María Teresa Campos va sofrir un ictus,  i gràcies a Gustavo no van quedar-li seqüeles.

Es va adonar que presentava greus símptomes

El seu xofer es va adonar que presentava els símptomes d'una isquèmia cerebral gràcies a la memòria de Gustavo. «Vaig fer una campanya sobre l'ictus i Gustavo es va adonar que jo tenia una de les coses que vaig explicar en aquesta campanya i això és el que ha fet que avui dia sigui aquí com si no m'hagués passat res, però sí ha passat», recordava en sortir de l'hospital María Teresa Campos.

El mes passat la Campos tornava a estar en boca de tothom després de la seva ruptura amb Bigoti Arrocet. Lluny de quedar-se a casa, va sortir al carrer per a recuperar la rutina, i ho va fer de la mà de Gustavo, sempre present i disponible en els moments complicats. Malgrat els rumors que situaven al xofer fora de la vida de María Teresa —suposadament per a estalviar-se diners—, Gustavo sempre és allí, un imprescindible que es diria.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari