Primer plano de la pareja

El secret de Miguel Marcos: Es porta menys anys amb Andreíta que amb Belén Esteban

El marit de Belén Esteban té menys diferència d'edat amb la filla de la seva dona que amb el seu amor

Tots coneixem Miguel Marcos, o 'el Migue', tal com l'anomena afectuosament la seva dona, Belén Esteban. Fa molt de temps que Belén Esteban viu feliçment enamorada de la seva parella, amb qui va refermar el seu amor en un 'bodorrio' fa un parell d'anys. Però el que potser no s'havia parat a pensar sobre la seva parella és en una dada realment significativa.

La història d'amor de Belén i 'Migue'

Fa vuit anys es van creuar els camins de la col·laboradora de Sálvame i el seu amor actual en una situació molt curiosa. Tot i haver-ho explicat en nombroses ocasions, a Esteban sempre li brillen els ulls quan parla de la beneïda coincidència que li va fer trobar l'amor al costat del seu marit actual. Ella és diabètica, i una pujada de sucre la va dur a conèixer a Miguel. 

Així doncs, aquesta història d'amor va començar de pura casualitat. Miguel va ser el sanitari que la va atendre durant el seu petit contratemps de camí a l'hospital, i des d'aquell dia no ha tingut ulls per a ningú més. La seva història sembla de pel·lícula, i hi van posar la cirereta amb un casament que va ocupar totes les portades ja fa dos anys, el 22 de juny del 2019. Tots dos van gaudir d'una celebració de somni, envoltats de centenars de convidats i moltes cares conegudes.

Una diferència d'edat de gairebé catorze anys

Tot i separar-los uns quants anys, la parella mai no ha exposat que això hagi suposat un problema per la seva relació. L'aniversari de la princesa del poble és a tocar, i la setmana que ve celebrarà el seu 48 aniversari. És per això que si ens parem a comptar, Miguel Marcos, que ara té 34 anys, és gairebé catorze anys més jove que Belén Esteban.

Aquesta dada seria una mica superficial si no tinguéssim en compte que l'Andreita ara mateix té 22 anys. Per això, el company de Belén Esteban té menys anys de diferència amb la filla de la seva parella que amb la seva pròpia dona. Curiós, oi? Aquesta dada podria donar lloc a diverses especulacions, a causa del suposat enfrontament entre Andreíta i el Migue en fer-se pública la possibilitat d'un hipotètic embaràs de Belén Esteban.

La cara d'Andrea Janeiro
Andrea Janeiro té tan sols 22 anys | GTRES

La infidelitat que va marcar la seva relació

El gran sotrac pel qual va passar la parella va ser una fet que no vol recordar la Esteban. Miguel va trair-la amb una cambrera de la qual se sap poc. Van separar-se, però van reprendre la relació poc després, i tot i la diferència d'edat i les seves grans diferències —com els equips de futbol que segueixen—, sembla que la seva relació s'ha anat enfortint amb el temps.

Allunyat dels mitjans

Actualment, tots dos viuen feliços a casa seva, a Paracuellos del Jarama, i Miguel segueix sense voler mostrar-se davant els mitjans de forma habitual. Han estat comptades les vegades que ha aparegut a la televisió i sembla que la seva actitud no canviarà pel que fa a això. Per contra, Belén està més immersa que mai en polèmiques dins del seu programa. Andreíta, Julia Janeiro i Jesulín són els principals fronts oberts que té ara mateix.