La millor amiga de Pilar Rubio provoca i confessa el secret del nadó amb Sergio Ramos

La model ha revelat sense voler i de manera indirecta el sexe de el quart fill de Pilar Rubio

Vania Millán sent entrevistada a peu de carrer
Vania Millán va revelar, sense voler, el sexe del futur nadó de Pilar Rubio | Catalunya Diari

Fins al moment, el sexe del nadó de Pilar Rubio i Sergio Ramos era una incògnita. Malgrat les insistents preguntes dels periodistes, la feliç parella preferia no dir res, però el sexe del nadó ha sortit a la llum i la culpable ha estat Vania Millán. L'amiga de Pilar Rubio aviat passarà per l'altar, però a més de parlar sobre el seu futur casament amb Julián Bayón, la model també ha parlat sobre com està portant Pilar Rubio seu quart mes d'embaràs, desvelant, sense pretendre-ho, el sexe del bebè.

Una periodista abordava a l'exparella de René Ramos, actual nòvio de Lorena Gómez, després d'un sopar amb amigues a una terrassa de Madrid. No obstant això, res feia presagiar que la jove acabaria desvelant el sexe de el nadó de la seva íntima amiga, que ja és mare de Sergio Jr, Marco i Alejandro.

Una nena de nom Ginevra?

La periodista que li ha fet l'entrevista a Vania Millán sentenciava: «Ginevra està a punt d'arribar al món», cosa a la qual la model contestava «Ja et saps el nom?». Amb aquesta resposta, Vania deixava entreveure que la periodista podria haver encertat el sexe de el nadó però no el nom. De fet, fa uns dies saltaven totes les alarmes després que la parella compartís un vídeo familiar en què un dels hashtags elegits era 'Julieta'. Després de la inesperada revelació de la model, la parella ha preferit no fer declaracions.

Tot i que tenim moltes ganes de conèixer el nom del petit o de la petita, la veritat és que tot sembla indicar que finalment serà per fi una nena, encara que caldrà esperar que la presentadora doni a llum.


Comentaris

envia el comentari