Juan Urdangarin i la infanta Cristina.

El secret que amaga la casa de Juan Urdangarin i que no agrada a la seva mare

Juan Urdangarin no dona crèdit a la situació i no comparteix la manera de fer del seu pare

Juan Urdangarin no para d'emportar-se sorpreses amb el seu pare. Fa un mes i escaig, Iñaki Urdangarin va aparèixer a la portada d'una revista acompanyat d'una dona que no era la infanta, la seva esposa, i això va fer saltar totes les alarmes entre els fills.

No se sap si estaven al corrent que el seu pare tenia un afer amb una companya de feina, però l'enrenou mediàtic que es va generar els va agafar desprevinguts. Els joves es van convertir en objecte de persecució per part de l'opinió pública, que volia saber com havien reaccionat a la polèmica. Una situació que els ha costat molt d'assimilar.

El fill gran, Juan, va pensar que podria ser una simple relliscada. No obstant això, la relació entre Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia segueix endavant, segons apunta la revista '¡Hola!'. Parlen de noves imatges on surten junts que confirmarien que la història està més viva que mai.

Pel que sembla, la parella està disposada a lluitar per a tirar endavant la relació, encara que això impliqui haver de suportar comentaris i estar al punt de mira dels mitjans. Tothom pensava que havien decidit donar-se un temps després que es publiquessin les fotos d'ells dos passejant agafats de la mà.

La realitat, però, és ben diferent. A més de veure's a la feina, solen aprofitar els caps de setmana per a marxar fora de Vitòria.

Muntatge de fotos d’Iñaki Urdangarin i el seu fill, Juan Urdangarin
Juan Urdangarin no deixa de sorprendre's amb el seu pare | La Notícia Digital
 

Juan Urdangarin no dona crèdit al refugi de la parella

Concretament, acostumen a anar a una casa de la mare d'Iñaki. És el refugi que han trobat, on estan allunyats de la pressió mediàtica.

Es tracta d'un immoble de grans dimensions situat a la urbanització privada Ciudad Jardín. I, a més d'aquestes trobades d'amagat, també han decidit fer un pas més en la relació.

El que fa més mal a Juan Urdangarin i als seus germans és que ja s'han fet les presentacions oficials, segons recull la revista esmentada. Pel que sembla, només alguns dels familiars més directes de l'exduc de Palma coneixen Ainhoa, i entre ells no hi ha cap dels fills.

En qualsevol cas, al marge de tot això, l'únic que és evident és que la porta de la reconciliació entre Iñaki i Cristina està més que tancada. Fa tot just una setmana, es van revelar els plans de la infanta respecte al matrimoni. Tenia intenció de passar pàgina i divorciar-se del seu marit.

Gent de l'entorn assegura que, només veure les imatges del basc amb una altra dona, va tenir clar el que volia: posar punt final a la relació, que s'havia prolongat més de vint anys.

La periodista Pilar Eyre adverteix que, si finalment no ho ha fet, ha sigut pels fills. Sobretot perquè la llibertat condicional de l'exjugador d'handbol tenia com a requisit la conciliació familiar. Per això van anunciar una «separació provisional» en comptes d'un divorci.

Juan Urdangarin, al mig del conflicte

Juan intenta seguir fent la seva vida a Madrid, en certa manera allunyat de tot l'enrenou que s'ha generat. Encara que el seu pare hagi estat infidel a la seva mare, el continua veient com un referent.

En qualsevol cas, la situació s'ha enrarit força al si de la família dels exducs de Palma. Pel que sembla, la infanta no va encaixar bé unes declaracions que va fer Pablo a la televisió. Va assenyalar que estaria disposat a conèixer Ainhoa si sorgís la possibilitat.

Iñaki Urdangarin anant a treballar avui després de la publicació de les fotos amb Ainhoa Armentia
Juan Urgangarin ha vist com sortien més imatges del seu pare amb Ainhoa | GTRES

Va ser una resposta molt natural i que va oferir de manera educada, sense intenció de fer mal a ningú. Però a la seva mare no li va agradar gens i li va fer vessar «més d'una llàgrima», assenyala Pilar Eyre.

A diferència del seu germà, Juan Urdangarin ha preferit ser més discret amb els mitjans. Aquest últim mes amb prou feines ha fet declaracions. No és gaire xerraire, i tampoc vol ficar la pota.