El secretari general C’s, José Manuel Villegas, trenca amb la seva parella

El secretari general del partit es separa de la seva esposa, amb qui té dos fills, per iniciar una relació amb una altra dona

José Manuel Villegas con su ex esposa, Begoña de Miquel
José Manuel Villegas amb la seva ex esposa, Begoña de Miquel | El Economista

Les crisis amoroses segueixen en el partit de Ciutadans. Si aquesta setmana va sortir a la llum la ruptura d’Albert Rivera amb qui havia estat la seva parella des de 2013, Beatriz Tajuelo, ara s’ha donat a conèixer una altra ruptura en el partit. Es tracta del secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, que igual que Rivera, va trencar amb la seva esposa al mes de novembre.

Segons publica ‘Informalia’, Villegas es va separar de la seva dona, Begoña de Miquel, amb qui tenia dos fills en comú i portaven casats «tota la vida», per iniciar una altra relació amb la cap de premsa del partit taronja en el Congrés dels Diputats, Susana León.

Susana León, ahora pareja de José Manuel Villegas, es la jefa de prensa de Ciudadanos en el Congreso de los Diputados
Susana León, ara parella de José Manuel Villegas, és la cap de premsa de Ciutadans en el Congrés dels Diputats | Cedida

El mateix portal indica que Villegas, natural de Barcelona, però resident a Madrid, va abandonar el seu domicili familiar en novembre. Tant la seva ruptura com la d’Albert Rivera, segons fonts properes al partit, no s’han donat a conèixer abans per que les circumstàncies no influïssin en les eleccions d’Andalusia.

De l'advocacia a la política

Villegas té 50 anys i és llicenciat en Dret. Té un màster en Dret Concursal i abans de dedicar-se a la política va exercir l’advocacia, concretament va ser assessor fiscal. La seva ex dona, Begoña de Miquel, també de Barcelona, prové d’una família amb molta relació amb el dret. Els seu pare és el conegut advocat Juli de Miquel.

José Manuel Villegas se unió al partido naranja en su fundación en 2006, aunque antes había pertenecido a la Joventut Socialista de Catalunya
José Manuel Villegas es va unir a Ciutadans durant la seva fundació el 2006 | La Coctelera

 

José Manuel Villegas va pertanyé, de jove, a la Joventut Socialista de Catalunya, però es va unir a Ciutadans en el moment de la seva fundació, l’any 2006, després de conèixer a Albert Rivera el 2005. Va formar part del Congrés fundacional del partit i en les Eleccions Generals de 2015 va ser elegit com a diputat per les circumscripcions de Barcelona.

Els altres càrrecs que ha tingut al partit han estat de Secretari de Relacions Institucionals del Comitè Executiu; Secretari d’Organització; i cap del Gabinet del President. Pel que fa al seu càrrec actual, de Secretari General de Ciutadans, l’ocupa des de 2016.


Comentaris

envia el comentari