Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Els secrets íntims de tres coneguts col·laboradors de 'Sálvame', al descobert

Han estat revelats pels mateixos col·laboradors durant el directe del 'Deluxe'

Tres col·laboradors de 'Sálvame' s'han convertit ara en notícia. I tot perquè no han dubtat a revelar alguns dels seus secrets més íntims. En concret, han parlat dels seus desitjos, rutines i preferències en l'àmbit sexual.

Ho han fet al 'Deluxe' i la veritat és que s'han mostrat totalment sense embuts. Una circumstància, aquesta, que ha deixat bocabadats els espectadors.

Els hàbits diaris del col·laborador més 'temut' del programa

La cantant Yurena ha acudit a l'esmentat 'Deluxe' acompanyada de la seva nòvia, Inma. El fet que l'artista s'hagi obert a l'amor sense mirar el gènere de l'altra persona ha fet parlar molt. Entre altres coses, ha permès que el tema del sexe es posi sobre la taula.

El presentador, Jorge Javier Vázquez, ha preguntat als col·laboradors sobre la seva vida íntima. I la veritat és que Kiko Matamoros, per exemple, no ha tingut cap inconvenient a parlar de la mateixa. Així, sense pensar-s'ho, ha confessat que «faig l'amor amb Marta cada dia a la nit, ho juro».

Aquest comentari ha deixat perplexos als seus companys, que han dit no entendre que ho faci tenint en compte com de tard arriba a casa. Davant aquests dubtes, ell ha respost: «Sopo, veig una peli o sortim per aquí i després tenim sexe. Ahir ens en vam anar a veure a Paco Soto, després a l''Oh, my club', vam tornar a casa, vam veure dos capítols de 'Los Soprano' i...».

No obstant això, hi ha companys de Kiko que sembla que no s'ho han acabat de creure. Ho han demostrat fent ús de la ironia i l'humor, com María Patiño, que ha exposat: «Mediaset em treu molt de temps. He de centrar-me bé».

És més, fins i tot hi ha espectadors que s'han pres de broma la sinceritat d'aquell. Per això, han deixat en xarxes socials comentaris al respecte. Un exemple seria aquest: «Si es queda adormit a mitja tarda, com ha d'arribar a la nit amb ganes de 'pinchito'?».

Un extronista també parla de la seva vida sexual

Rafa Mora, l'anomenat 'palmero' de Kiko Matamoros, també s'ha sumat a parlar de la seva faceta sexual. Ho ha fet sense embuts i confessant que mai ha fet servir consoladors en les seves relacions íntimes perquè no li criden l'atenció.

Després ha explicat que «quan de jovenet tenia sexe i em xuclaven per sota de l'escrot, si veia que baixaven molt les frenava. No m'agradava gens i em posava tens. Notava espasmes en l'esfínter». Això sí, ha volgut deixar clar que «no és per prejudicis. Això també em passa en els mugrons».

Qui va ser presentador de 'Furor' està obert a noves experiències

Alonso Caparrós ha estat un altre dels col·laboradors de 'Sálvame' que ha explicat intimitats al 'Deluxe'. Si és el cas, s'ha parlat que es troba disposat a provar noves experiències en l'àmbit sexual.

Sense embuts de cap tipus ha comentat entre bromes que s'està plantejant gaudir de vivències homosexuals. Ho ha fet dient: «Estic en un punt de la meva vida de lliurar-me a l'amor i que sigui el que Déu vulgui. Al final, et vas avorrint i necessites coses noves».

Tot seguit, ha explicat que «quan veia a Albert Barranco fer foc a 'Supervivientes' deia: 'Amb aquest em perdia a la muntanya'». Això sí, ha deixat clar que només va tenir una relació amb un altre home, però que no va ser completa. I és que ha explicat: «L'única penetració que m'han fet va ser un tacte rectal a urgències».

El col·laborador en aquell moment ha fet una pregunta a Jorge Javier Vázquez: «Tu em recomanes les penetracions i que em lliuri a l'amor?». I aquest li ha respost: «A mi m'ha costat, tampoc et creguis tu que això és tan fàcil. Però estic a favor de la penetració i de la versatilitat».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.