Letícia Ortiz al Palau de la Zarzuela durant la cerimònoa de recepció del COP25 UN Climate Change

Els secrets més íntims de la reina Letícia, a la llum

La dona del rei té un entrenador personal que li diu tot el que ha de fer i tot el que ha de menjar

Les memòries de José Bono continuen revelant nombroses anècdotes de la Casa Reial, i en concret de la reina Letícia, que sempre acostuma a estar en el punt de mira de tots els mitjans de comunicació.

Els retocs estètics

Letícia Ortiz va passar una època en la qual estava una mica obsessionada pels retocs estètics, que la van fer passar per quiròfan. Segons alguns periodistes especialitzats en la Casa Reial,  l'actual reina s'hauria operat el nas, els pòmuls i el pit. Les memòries de Bono, relaten que Letícia és una dona molt presumida i molt atenta pel seu aspecte físic. En alguna ocasió la dona del rei ha confessat que ha passat per quiròfan justificant-ho com a malaltia, no com retocs estètics.

La vida saludable de la reina

La que fou periodista també té obsessió per l'esport i per fer sempre exercici. Letícia vol tenir un físic envejable i sembla que ho està aconseguint. És una de les reines més atlètiques del món. Per a tenir aquest cos passa moltes hores fent ioga o corrent, ja que sembla que és una apassionada del 'running'. A més, té un entrenador personal que li diu tot el que ha de fer i tot el que ha de menjar per a mantenir els músculs.

  

Aquest estil de vida el vol transmetre a les seves filles, que tot i la seva curta edat, ja practiquen esports com l'hípica o el ioga, a més de mantenir una dieta molt saludable. Letícia també vol allunyar les seves filles de les addiccions per les noves tecnologies.

També et pot interessar...