URGENT

🚔 Màxima tensió a l'Hospitalet de Llobregat per un atracador atrinxerat

ÚLTIMA HORA

🚨 Els morts per coronavirus es disparen a Espanya amb 442 i 8.257 contagis més

Els secrets rere el ventre pla i l’abdomen fort de la reina Letícia

La dona del rei pren te kombucha, segueix la dieta Perricone i fa ioga iyengar

La reina Letizia en los Premios Mariano de Cavia 2017
La reina d’Espanya durant l’edició 2017 dels Premis Mariano de Cavia | Gtres

 

L’aspecte de la reina Letícia sempre ha estat el centre de totes les mirades, sobretot a causa del seu cos —que molts consideren massa— estilitzat i prim. Ara bé, avui en dia la premsa nacional i internacional té la mirada posada en el cos tonificat de la monarca i, en especial, en els seus braços.

Les seves cames també han estat sota el focus mediàtic últimament, principalment després que la dona es mostrés en públic vestida amb un model estil ‘xarleston’ que les mostrava i deixava veure que eren molt esveltes i que estaven totalment tonificades. No obstant això, la figura de la reina i el seu abdomen sempre han tingut un paper de protagonistes «amagats».

El paper del te kombucha en el seu ventre pla

Els secrets i els trucs de la reina Letícia relacionats amb la bellesa i amb la salut solen despertar molt d’interès i tenir moltes seguidores a tot el país. Un temps enrere vam poder descobrir que bevia de manera constant te kombucha, una beguda ecològica que li serveix per aconseguir que el seu ventre es conservi pla.

Aquest producte prové dels Estats Units d’Amèrica, i està molt de moda entre les dones a Califòrnia. A més, en sobresurt el seu gust tan característic, que prové de l’anomenada «scoby»: una colònia formada per llevats i bacteris simbiòtics. Entre els grans avantatges de consumir aquest tipus de te, els que han convençut la reina de la seva idoneïtat són:

  • Beneficis a nivell digestiu: una de les seves virtuts més destacades és el potencial probiòtic que té, que ajuda al bon manteniment de la flora intestinal, a la conservació adequada de l’aparell digestiu i al trànsit intestinal correcte. A banda de tot això, no té compostos químics que puguin perjudicar la salut, perquè és ecològic.
  • Té cura de la salut articular: com que conté diferents agents que afavoreixen la fabricació d’àcid hialurònic sinovial, el seu consum serveix també per enfortir i conservar les articulacions de l’organisme.
  • Ofereix una varietat de gustos molt bons: tot i que aquest te no es ven gaire a l’Estat espanyol i que hi ha pocs llocs on es pot comprar, la casa americana més popular que el comercialitza, Komvida, ofereix una varietat de gustos molt interessants per satisfer el paladar de cadascú. En concret n’hi ha 3, tot i que cadascun d’ells té un caràcter propi i es diferencia en gran mesura dels demés: Berryvida, Gingervida i Greenvida.
La reina Letizia luciendo unos tonificados brazos
La monarca lluint uns braços forts i tonificats | Cedida

 

Els beneficis del ioga iyengar

A banda de dur a terme una alimentació molt sana, ecològica i equilibrada, i d’entrenar-se amb exercicis per mantenir una figura esvelta i forta, la dona de Felip VI fa ioga amb regularitat. En concret, practica ioga iyengar, una disciplina d’aquesta activitat en què la postura alineada del cos es centra en la bona posició de l’abdomen, la pelvis, les mans i els peus —com en la gran part dels estils de ioga.

La pràctica del ioga iyengar es basa essencialment en exercicis que fan aixecar les cames i els braços amb l’objectiu de tonificar els abdominals, combinats amb exercicis de respiració abdominal, segons declara la revista ‘Telva’. Ara bé, per tonificar el ventre i mantenir-lo pla i ferm, la reina Letícia no només fa ioga: també fa abdominals hipopressius, uns exercicis en què es busca l’obertura de les costelles i les vies respiratòries es bloquegen.

La dieta Perricone per aconseguir un abdomen increïble

Els productes amb propietats antiinflamatòries i els règims alimentaris com la dieta Perricone ajuden a obtenir un abdomen fort i pla. Aquest règim és el favorit de la reina, i consisteix a prendre una gran quantitat de verdures de fulla verda, a beure te verd i a ingerir moltes proteïnes per tenir un ventre i un abdomen més ferms. La dieta Perricone prioritza el consum de carns magres, ous, salmó i tonyina vermella.

La monarca també recorre a altres productes per alliberar-se del greix abdominal, com la sopa de miso —que porta bacteris beneficiosos per al cos—, les llavors—com el lli i la xia— o altres productes com ara els bolets, la civada i les algues. Són aliments que ajuden a augmentar el ritme de la digestió i el metabolisme, allarguen la sensació d’estar tip i contribueixen a tonificar el cos i a reduir el pes

  • També et pot interessar: El xampú preferit de la reina Letícia i les seves filles: ‘Go Organic’ de Farma Dorsch

Comentaris

envia el comentari