Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Portada de la segona temporada de la sèrie d'Amazon 'Hanna'

La segona temporada de 'Hanna' s'està rodant a Barcelona

La sèrie d'Amazon compta amb cinc nous fitxatges

Portada de la segona temporada de la sèrie d'Amazon 'Hanna'
La segona temporada de la sèrie d'Amazon 'Hanna' es rodarà a Barcelona | Cedida

Els carrers de Barcelona són protagonistes d'aquesta segona temporada de 'Hanna', sèrie d'Amazon Prime. L'equip porta aproximadament un mes gravant a la capital catalana i aquesta setmana ho ha fet a la zona de l'Eixample.

No és la primera localització espanyola on aterren, durant el mes d'octubre ho van estar fent als Monegros. Dos dels escenaris on s'estan gravant els nous capítols de la sèrie de ficció protagonitzada per Esme Creed-Miles, Joel Kinnaman i Mireille Enos.

La sèrie, igual que la pel·lícula del 2011 protagonitzada per Saoirse Ronan i Eric Bana, se centra en una adolescent, la Hanna (Esme Creieu-Milers), que ha estat educada en un bosc lluny de la civilització pel seu pare (Joel Kinnaman, 'The killing'). Tots dos intenten escapar d'un grup que vol donar-los caça i acaben separats per culpa de l'equip de la CIA capitanejat per Marissa Wiegler (Mireille Enos, 'The Killing', 'Good omens').

Cinc nous fitxatges

Aquesta segona temporada de 'Hanna' compta amb cinc nou actors en el repartiment: Dermot Mulroney ('La boda de mi mejor amigo'), Anthony Welsh ('Black Mirror', 'Fleabag'), Severine Howell-Meri, Cherelle Skeete y Gianna Kiehl.

També et pot interessar...