ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Segueix la preocupació per l'estat de salut d'Álex Lequio

El fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio segueix a Nova York acompanyat per la seva mare

Ana Obregón y Álex Lequio continúan en Nueva York
Ana Obregón i Álex Lequio continuen a Nova York | Catalunya Diari
 
 

Un mes després que  saltessin totes les alarmes a causa de la visita d'Álex Lequio a un centre especialitzat en càncer a Nova York, la incertesa sobre el seu estat de salut continua creixent. I és que tot i que encara es desconeixen els resultats de les proves, la llarga durada de l'estança i el fet que el Memorial Sloan Kettering Cancer Center sigui una referència en el tractament d'aquest tipus de malaltia fan pensar en el pitjor dels presagis.

Si bé és veritat que el fill de l'actriu va intentar calmar l'ambient afirmant al diari 'El Español' que «no hi havia res de què preocupar-se», el secretisme que envolta a la família i la poca informació que arriba des de la ciutat dels somnis no contribueix a fer que qualli del tot l'optimisme de la seva versió.

La familia Lequio Obregón en el centro médico
La família Lequio Obregón entrant al centre mèdic | Diez Minutos
 

Antonia Dell'Atte dona pistes sobre el que passa realment

Per acabar de complicar la situació i d'augmentar la intriga, fa poc Antonia Dell'Atte va fer unes declaracions a la revista 'Corazón' que contrasten de manera important amb les afirmacions d'Álex. Durant la Feria de Sevilla l'exdona del Conde Lequio va afirmar que sabia que «el fill d'Ana i del meu ex no es troba bé», però sense donar més detalls.

Això encara ha afegit més llenya al foc, i la quantitat d'especulacions sobre el tema ha pujat com l'espuma en les últimes setmanes. Malgrat tot, seguim sense confirmació oficial sobre què és exactament el que està passant amb el fill d'Ana i Alessandro.

El seu pare ja s'ha reincorporat a 'El programa de Ana Rosa'

I mentre Ana Obregón continua a Nova York i no es separa per a res del seu fill, Alessandro Lequio s'ha vist obligat a tornar a Espanya per tal de poder continuar amb el seu paper de col·laborador a 'El programa de Ana Rosa', on treballa habitualment des de fa uns anys. Això sí, està a totes hores pendent de l'estat de salut del jove de 25 anys per posar-se al corrent de qualsevol novetat i poder actuar en conseqüència tan aviat com sigui possible.


Comentaris

envia el comentari