Segueix un tractament experimental gràcies a donacions i el seu càncer remet

Erin Cross és una nena britànica de sis anys que està rebent un tractament experimental a l'Hospital Infantil de Seattle

Imatge de l'Erin amb els seus pares. | ABC
 
 
Erin Cross és una nena britànica de sis anys que està rebent un tractament experimental a l'Hospital Infantil de Seattle als Estats Units per guarir-se del càncer. Per sort la malaltia aquesta remetent gràcies al fet que la seva família va aconseguir recaptar 180.000 dòlars a través d'una campanya online i a Twitter per finançar la seva cura. La jove porta molts anys lluitant, ja que va ser diagnosticada amb tan sols dos anys d'una leucèmia molt agressiva. La malaltia va remetre i llavors va ser quan Sarah Cross, la seva mare, va demanar a la seva família que busqués altres opcions i van trobar un nou sistema en el qual es tracta als pacients amb les seves pròpies cèl·lules perquè lluitin contra el càncer, el conegut com a immunoteràpia.

Segons ABC, els doctors d'Erin van contactar amb l'equip de l'hospital de Seattle per veure si podia ser inclosa en el tractament experimental. Qualsevol altre tractament addicional hauria de ser finançat per la família, ja que no tènia cap segur metge que cobrís tractar-se a Estats Units perquè ells vivien a Regne Unit. A la recerca d'ajuda, la mare es va dirigir a les xarxes socials i va ser tot un èxit perquè en pocs dies van obtenir els diners. El tractament sol remetre al cap d'un any però per sort Erin està més forta.


Comentaris

envia el comentari