Carlos Latre

La separació de Carlos Latre que encara li fa mal: a punt de l'abisme

Carlos Latre va haver de fer front a un gran sotrac personal

Carlos Latre ha passat per molts alts i baixos al llarg de la seva vida. En la seva última entrevista per a 'Lecturas', l'imitador més mediàtic d'Espanya va confessar que, avui dia, hi ha una ruptura que encara no ha aconseguit superar.

Tot i estar feliçment casat amb la periodista Yolanda Marcos, això no sempre ha estat així. El 2004, el veterà jutge de 'Tu cara me suena' i la seva dona es van donar el «sí, vull», però després d'11 anys, el matrimoni va començar a desgastar-se.

Carlos Latre
Carlos Latre va veure perillar el seu matrimoni. | Europa Press 

Els compromisos laborals de Carlos Latre van ser els responsables d'aquest terrible episodi a la vida de l'humorista. Per feina, l'home de «les mil veus» va haver de canviar el seu lloc de residència a Madrid. Però Yolanda, en lloc d'acompanyar el seu marit, va decidir quedar-se amb la filla Candela a Barcelona.

Aquesta decisió va provocar que la parella es donés un temps, encara que finalment, van decidir posar punt final al seu matrimoni. Per sort, la parella va decidir donar-se una nova oportunitat el 2017.

«Les parelles canvien al llarg de la vida. Aprendre d'aquests canvis i errors és meravellós, i és el que ens va passar a nosaltres. Vam aprendre, canviem, vam resseguir i vam tornar-hi», va assegurar durant aquesta xerrada amb 'Lecturas'.

Tot i que van sortir molt enfortits d'aquesta crisi, la veritat és que per a Carlos Latre van ser, sens dubte, els pitjors anys de la seva vida.

«Nosaltres diem que no va ser una crisi, va ser un 'reset' d'un temps», aclaria. «Ella és completament diferent de mi. Jo soc somiador i estic tot el dia volant, i ella és terrenal i sensata», va assenyalar l'humorista.

Carlos Latre va veure perillar el patrimoni

Carlos Latre no té cap inconvenient a reconèixer que, per la seva mala gestió, ha hagut de superar diversos sotracs durant la seva reeixida carrera professional.

Segons va explicar el mateix humorista, un dels moments més complicats, econòmicament parlant, va ser la seva sortida de 'Crónicas Marcianas'. Com ha explicat, quan va finalitzar aquesta etapa es va arruïnar.

«Per trimofar, és necessari baixar als inferns. Vaig tenir la sort d'arruïnar-me poc després de sortir de 'Crónicas Marcianas' i haver de reinventar-me una altra vegada», va explicar Carlos Latre el 2019 durant una entrevista per a 'Semana'.

«No vaig malbaratar, sinó que em vaig llançar a la piscina i em vaig ficar en la producció de la pel·lícula 'El mundo de Chema'. Era jove i inexpert i va ser terrible», va aclarir. «Com que he tingut diners i n'he deixat de tenir, al final sempre dic que passi el que passi, mai passa res».

Carlos Latre
Carlos Latre es va arruïnar després de finalitzar el seu pas per 'Crónicas Marcianas'. | GTRES 

Carlos Latre va fer una gran fortuna durant el seu pas per 'Crónicas Marcianas'. Tot just finalitzar el seu pas pel mític programa de Telecinco, l'humorista va creure que era una bona idea invertir en el cinema espanyol.

Sense pensar-s'ho dues vegades, va produir 'El mundo de Chema'; sense esperar-se les nefastes conseqüències que suposaria aquesta decisió. «El que tu vals depèn de l'audiència i això és molt complicat de gestionar. Però dels fracassos també se n'aprèn...».

Per a Carlos Latre cal tocar fons per després poder ressorgir amb més força. Per això, aquesta experiència és com un aprenentatge que la vida li ha donat. «Amb els anys m'he adonat que allò va ser la meva gran universitat. Van ser sis anys amb els millors».

«Una de les coses que més he après és això. Quan ets a dalt, tothom t'estima, però quan no triomfes, et quedes més sol que ningú», va reflexionar en una ocasió. «Vaig muntar la meva pròpia producció i no va funcionar. Vaig estar a punt de l'abisme», va confessar a 'Vanitatis'.