Sergi Arola es defensa: «Els restaurants cars són un mal negoci»

El cuiner es va veure forçat a vendre un xalet, un pis a Madrid i, fins i tot, la seva moto

Sergi Arola.
Sergi Arola en una imatge d'arxiu | LaInformacion.com

Sergi Arola és un dels noms de la setmana. Les darreres notícies van caure com una llosa a sobre del prestigiós chef català quan, diverses persones del seu entorn, no van tenir miraments a l’hora d’afirmar que s’havia arruïnat i que, a sobre, no en tenia «ni per pagar-se un bon menú» i que anava «de pis en pis, d’amic en amic».

Arola, però, ha volgut treure pit. En declaracions a ‘Crónica Global’, l’actual cuiner de l’Hotel Arts de Barcelona ha optat negar l’alarma que s’havia encès al voltant de la seva situació econòmica. «Els restaurants cars són un mal negoci», ha afirmat Arola en les seves primeres paraules mentre deia: «A partir d’ara em centraré en bufets d’entre 25 i 60 euros el cobert».

«Els restaurants cars m’avorreixen»

És el que afirma Arola al ser preguntat per l’anterior declaració. Aquest, qui en el seu moment lluïa orgullós les dues estrelles Michelin que l’acreditaven com un dels millors cuiners del panorama estatal, va afegir: «Els restaurants més rentables són els que occil·len entre els 30 i 60 euros».

Per això, fonts pròximes al cuiner —que afirmen que està passant per un mal tràngol econòmic— expliquen que aquest ja ha planificat una expansió del seu negoci.

Sergi Arola està passat per una dura situació econòmica
Sergi Arola està passat per una dura situació econòmica | Corazón TVE

 

I és que, segons afirmen, aquest està a punt d’obrir quatre restaurants més. Vi Cool, Rubia i Gallega, Por la Jeta i Cartas con Firma, seran els pròxims «passos» d’Arola per sortir del sotrac. Així mateix, afirmen que la intenció del chef passa per convertir en cadenes els restaurants esmentats.

«La gent el jutja pel seu ‘look’ roquer»

«Ni cas dels rumors infundats. Està en plena forma», explicava una de les fonts consultades pel mitjà citat. A més, aquests expliquen que des de l’estat, es tenen molts prejudicis del chef pel seu aspecte despreocupat i informal.

«Ha diversificat negocis fora d'Espanya i prepara una cartera d'obertures a Espanya i en l’àmbit  internacional. Però la gent el jutja pel seu ‘look’ roquer i d’aspecte rebel», va afegir.

D’aquesta manera, s’hauria volgut defensar a un cuiner, del qual es va assegurar que havia hagut de vendre el xalet on residia, un pis a Madrid i, fins i tot, la seva Harley Davidson.


Comentaris

envia el comentari