Sergi Arola, novament embargat: «Podeu dir que soc un empresari de merda»

El reconegut xef, que actualment treballa a Xile, vol liquidar els seus deutes com més aviat millor

Sergo Arola suma un nou embargament a la vintena acumulada des del 2016
Sergi Arola suma un nou embargament a la vintena acumulada des del 2016 | Cedida

Preocupant situació econòmica de Sergi Arola. El reconegut xef català, que actualment treballa a Xile, ha estat novament embargat a finals d’aquest mes de setembre i, ell mateix puntualitza a ‘Vanitatis’, és «un més i els que vindran», juntament amb tots els que ha tingut des de fa anys.

Arola és assessor gastronòmic a Xile

Des de l’any 2016, Sergi Arola ha acumulat una vintena d’embargaments, molts de 413 euros per part de la Seguretat Social, ja executats, i altres que encara estan pendents de tramitació. El darrer, amb data del 23 de setembre, se suma als més de 7.800 euros embargats, sense tenir en compte els deutes amb Hisenda. En aquest sentit, el xef ha declarat: «El meu objectiu és liquidar els deutes en el menor temps possible i refer la meva vida, crec que tinc dret».

Els problemes d’Arola van començar l’any 2007, moment en el qual va decidir ampliar el seu negoci: «Tot el que guanyava era íntegrament per pagar les nòmines i mantenir el restaurant», ha explicat, «podeu dir que soc un empresari de merda, estic curat de rebre insults, però tinc la consciència tranquil·la, vaig fer el que vaig poder». A més, el xef va arribar a tenir 14 restaurants a Madrid, ara tots tancats, un dels quals va ser precintant el 2013 per Hisenda, a causa d’un deute de 148.000 euros amb l’Agència Tributària i de 160.000 amb la Seguretat Social.

Per altra banda, el 2016 Arola va separar-se de Sara Fort, la seva dona i mare dels seus dos fills, i va ser víctima d’una estafa per part d’una empresa de bitcoins que va fer servir la seva imatge per fer publicitat, assegurant que el cuiner s’havia enriquit gràcies a les inversions que havia fet: «Tant de bo fos veritat això dels 2,5 milions d’euros, però és mentida, una estafa gegantesca», va explicar el català. Actualment és assessor en petits projectes gastronòmics a Madrid, Santander i Xile, a més de participar en un programa de televisió del país sud-americà.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari