ARA MATEIX

Cremen cotxes al centre de Barcelona

El català Sergio Dalma, obligat a cancel·lar un concert a Benidorm pel poc interès del públic en comprar entrades

L'intèrpret ha justificat la decisió, assegurant que «la recaptació no aconseguiria els ingressos suficients per a sustentar les despeses»
Sergio Dalma s'ha vist obligat a cancel·lar un concert per la poca quantitat d'entrades venudes | Cedida

 

El conegut cantant català Sergio Dalma s'ha vist immers en una situació d'allò més inesperada en la seva exitosa carrera musical. L'intèrpret ha decidit cancel·lar un dels concerts que tenia programats per aquest estiu, tan sols dos dies abans de l'actuació, perquè el nombre d'entrades venudes es trobava molt per sota del que s'esperava. 

 

A través d'un comunicat, Dalma ha explicat que «la recaptació no aconseguiria els ingressos suficients per a sustentar les despeses que comporta la celebració del concert». En aquest sentit, el popular cantant assegurat que ell i l'organització han arribat a un acord mutu, per «suspendre» l'actuació. En concret, es tracta del concert que s'havia de celebrar a Benidorm el pròxim 6 de juliol. Estava inclòs en la gira 'Tour Vía Dalma III', en la qual es recullen les millors cançons del català. 

No ha aconseguit vendre suficients entrades

 

Es tracta d'una situació inèdita en la vida del cantant català | Cedida

 

En el mateix comunicat, l'artista confessa que la situació li ha resultat «estranya», ja que no ha tingut cap problema com aquest amb els seus altres concerts. En aquest sentit, Sergio Dalma ha explicat que fins ara ha actuat de forma exitosa en «totes les ciutats, amb més de 35 concerts realitzats». 

 

Amb tot, l'intèrpret ha volgut catalogar l'incident de «cas aïllat», i ha reiterat que la intenció és únicament buscar el benefici més gran i l'alternativa més honesta per a les parts afectades. 

Millora en la relació amb el seu fill

Ara bé, cal dir que no tot són males notícies en la vida del català, perquè si bé generalment sempre s'ha mostrat reticent a parlar de la seva vida privada, ara hem sabut una bona notícia. En concret, les noves informacions tenen a veure amb la relació entre Dalma i el seu fill, Sergi Capdevilla, amb el qual fins ara no li ha anat gaire bé.

 

Després del mediàtic divorci de la seva exdona, Maribel Sanz, el jove es va voler allunyar de l'artista, a qui va acusar fins i tot de no ingressar-li la pensió alimentària. Ara bé, sembla que el pas dels anys ha anat normalitzant la situació entre els dos. De ben segur, Ara Sergio buscarà el suport de Capdevila, en un dels moments més surrealistes de la seva carrera musical. El cantant no acostuma a cancel·lar actuacions, i tot i que intenta treure-li ferro a l'assumpte, la notícia de ben segur l'ha afectat. 

Comentaris