Sergio García es casa amb la periodista Angela Akins

Angela Akins és una prestigiosa periodista que fa alguns mesos va tenir un desagradable incident amb un comentarista de la BBC

Sergio García es casa amb Angela Akins. | Instagram

Fa poc més d'un any que el golfista espanyol Sergio García manté una relació amb la periodista nord-americana Angela Akins, qui actualment treballa a la cadena especialitzada anomenada Glof Channel. El passat mes de desembre la parella va anunciar a les xarxes socials que havia arribat el moment de contraure matrimoni, i des de llavors tot han estat bones notícies: el golfista ha guanyat recentment l'Open britànic i lluitarà per emportar-se el títol en els dos pròxims esdeveniments i al PGA Championship, l'últim gran torneig amb el temps que queda fins a acabar l'any. Angela Akins és una prestigiosa periodista que fa alguns mesos va tenir un desagradable incident amb un comentarista de la BBC.

Quan l'americana era amb el seu promès per celebrar que havia guanyat el Masters d'Augusta de Golf, el comentarista Peter Aliss va tenir la desafortunada idea de fer el següent comentari: «Té la faldilla més curta de tot el camp». La BBC va rebre una allau de crítiques pel comentari i va decidir cessar fulminantment Aliss. A les xarxes socials, Angela acumula milers de seguidors i es mostra com una dona molt activa i apassionada en la seva professió, sense amagar el seu amor pel golfista de Castelló. Fa poc va publicar les fotos de la seva boda al costat de Sergio García, definint l'esdeveniment com «un somni fet realitat».


Comentaris

envia el comentari