YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

El dur cop financer que acaba de rebre Sergio Ramos

El jugador del Madrid, incapaç de vendre una promotora immobiliària on ha invertit 6,5 milions d'euros

Tot i el bon moment esportiu pel qual passa Sergio Ramos, després de la darrera victòria madridista a la Supercopa d'Espanya, el capità del Real Madrid torna a patir per la seva economia. I és que ha tornat a rebre un revés amb una de les seves inversions més nefastes: la promotora Desarrollos Inmobiliarios Los Berocales S.L. 

Ramos ha invertit en els 10 darrers anys prop de 6,5 milions d'euros en aquesta empresa immobiliària. Aquesta, de la qual ell i són pares posseeixen el 50,01 per cent, no li ha suposat res més que maldecaps financers i econòmics, així que fa temps que prova de vendre-la, però contínuament sense èxit.  

Marxa enrere a l'acord

En els darrers mesis un fons d'inversió, Kronos Homes, semblava molt interessant en adquirir aquesta part i solucionar aquest problema econòmic que el futbolista arrossega des de fa temps. El fracàs amb un altre fons, Blackstone, per arribar a un acord sembla que hauria aturat definitivament aquesta segona operació. 

Davant de les dificultats per poder desfer-se d'aquest producte financer totalment tòxic, Sergio Ramos hauria donat per perduts aquests 6,5 milions. Tot i això, no sembla que sigui una preocupació excessiva per algú que té un salari anual bastant superior. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari