Set aliments que proporcionen energia als nens

En moments de més cansament, els nens haurien de prendre aquests aliments

La xocolata ajuda a millorar l'estat d'ànim del nen. Foto: Cedida.

Quan els nens arriben a final de curs, en primavera, o després d'una malaltia, se senten més cansats de l'habitual i més fatigats. Per aquest motiu, Guiainfantil.com t'explica quins són els set aliments que ajudaran al nen a millorar físicament.

Arròs: és un aliment ric en hidrats de carboni, molt necessaris pel bon funcionament de l'organisme. Amb aquest aliment, s'ajuda al nen alliberar energia a mesura que el cos la necessita.

  

Carn amb poca grassa: per exemple, la de pollastre, gall d'indi o la magra de porc o vedella són les que tenen més energia, ja que contenen vitamina B12 que ajuda a combatre l'esgotament.

  

Xocolata: no solament millora l'estat d'ànim i combat la depressió, sinó que també és ric en minerals i vitamines. La xocolata, sobre tot pur, és una gran font d'energia pels més petits.

  

Fruits secs: tot i que contenen una alta quantitat de grassa, aquest tipus de grassa és saludable, ja que inclou hidrats de carboni, proteïnes i fibra. Aquesta combinació aporta als nens una energia sostinguda.

  

Quinoa: és un pseudocereal molt versàtil, ja que pot ser acompanyada per diversos ingredients. Conté hidrats de carboni i aminoàcids essencials. És considerat com un super aliment i és una gran font d'energia sostinguda, és a dir, es va alliberar a mesura que el cos la demana.

Verdura de fulla verda: tenen minerals, vitamines, antioxidants... Són baixos en calories i rics en fibra. Les verdures ajuden a combatre els estats d'ànim negatius i l'esgotament.

  

Plàtan: és una fruita rica en potassi, un element que proporciona energia de forma instantània i de forma completament natural. A més, és un mineral ric pels músculs, ja que evita les enrampades i les lesions.

  


Comentaris

envia el comentari