Set bones raons per beure cervesa segons els científics

Un grup de científics ha descobert set propietats de la cervesa que són bones per la salut

Segons els científics la cervesa té set bones propietats pel nostre cos. | Cedida.

T’agrada la cervesa? Llavors aquest article t’encantarà. Un grup de científics ha descobert set propietats que té la cervesa que són bones per la salut. Així que no et sentis malament per demanar-te una altra cervesa. Això si, de la ressaca no diu res, per tant millor no passar-se, tal com explica Aldea Viral.

1. La cervesa pot augmentar la teva densitat òssia. Tal com demostren diversos estudis, la cervesa té un elevat contingut de silici. La cervesa negra sobretot, pel seu alt contingut en llúpol. Aquest ajuda a connectar el múscul i el teixit ossi i incrementa la densitat òssia. Per això, no hi ha cap dubte que el consum moderat de cervesa negra ajuda a la prevenció de l’osteoporosi.

2. Millora els nivells de colesterol. Uns científics afirmen que el consum de cervesa augmenta la proporció de colesterol HDL –el colesterol bo– al cos. Prendre dues cerveses al dia pot tenir un efecte positiu en aquests nivells.

3. Redueix els riscos cardiovasculars. Segons la Universitat de Harvard, més de 100 estudis demostren una correlació entre el consum moderat de cervesa i una disminució del 25 al 40 per cent del risc de patir un atac al cor. Ja saps, si vols fer-li un favor al teu cor, donat el gust de sopar una cervesa fresca de vegades.

4. Preveu reduir el risc de diabetis. Hi ha estudis comparatius que estableixen una relació entre el consum moderat d’alcohol i la disminució del risc de patir diabetis de tipus dos. Investigadors nord-americans han descobert que aquells que beuen entre un i quatre ampolles de cervesa al dia tenen un risc menor de contraure aquesta malaltia.

5. Preveu les pedres al ronyó. Aquestes pedres són el pitjor que et pot passar. Per sort, aquest estudi demostra que la probabilitat que et sortint pedres al ronyó disminueix fins a un 40 per cent quan veus una ampolla de cervesa al dia.

6. Pot ajudar a combatre el càncer de forma potencial. Científics alemanys han descobert que el xanthohumol que conté el llúpol pot prevenir la ingesta de massa testosterona, un important factor de risc a l’hora de desenvolupar càncer de pròstata. De fet, estan estudiant el xanthohumol de forma aïllada per determinar el seu valor en la lluita contra el càncer.

7. Finalment, la cervesa ens protegeix de la demència. El màgic xanthohumol del que hem parlat anteriorment també pot ajudar a prevenir l’estrès oxidatiu. Aquest és un dels factors que causa demència en edats avançades. Per això, la cervesa –amb moderació– pot ajudar a mantenir el teu cervell en forma.


Comentaris

envia el comentari