Sete Gibernau prepara en secret la seva boda amb Cristina Camacho a Catalunya

La finca del pilot a Girona esdevé la solució perfecta per evitar la presència dels paparazzis
Hisenda demana per Sete Gibernau dos anys i mig de presó | Cedida

 

Aquest dissabte, 15 de juliol, Sete Gibernau, expilot de MotoGP, es casarà amb la jove Cristina Camacho en una de les finques més grans de la localitat de Vulpellac, a Girona. Segons informa 'Look', serà una cerimònia íntima a la qual només estan convidats la família de la parella i els amics més propers. D'aquesta manera, la finca del pilot esdevé l'escenari perfecte per a una celebració d'ensomni i la solució perfecta per evitar la presència dels paparazzis a l'esdeveniment. La celebració posterior a la cerimònia també se celebrarà al mateix recinte, cosa que suposarà tot un repte per filtrar una imatge als mitjans de comunicació.

Tot i que aquesta boda ha despertat un enorme interès als mitjans, pocs saben qui és Cristina Camacho. La jove, de 28 anys, és setze anys menor que el seu futur marit, i de moment no es coneix cap detall de la seva trajectòria professional o personal. Per part de Sete Gibernau, aquest serà el seu segon matrimoni. L'any 2007 es va casar amb la model Esther Cañadas en una cerimònia que també es va dur a terme en la més estricta intimitat.

 

La finca de Vulpellac té tota mena de luxes. No podia faltar un circuit de carreres que ha suposat un autèntic mal de cap constant per als veïns del poble. Cal destacar que el reconegut pilot encara té un compte pendent amb la justícia. Hisenda demana dos anys i mig de presó per dos delictes de frau fiscal. La seva exdona, Esther Cañadas, ha declarat a favor seu en aquest assumpte, però sembla que el cas està lluny de ser arxivat i tot indica que la fiscalia posarà les coses molt difícils al pilot, que intenta refer la seva vida amb la jove Cristina.