Shaila Dúrcal celebra els seus 39 anys rodejada de la seva família

La cantant continua amb la seva recuperació després de l'accident que va patir als Estats Units

La cantante Shaila Dúrcal
La cantant Shaila Dúrcal | Cedida

El passat dimarts, 28 d'agost, va ser l'aniversari de Shaila Dúrcal, un dia realment va ser agre-dolç. La cantant va complir 39 anys totalment submergida en una crisi, després de l'accident de trànsit que va sofrir als Estats Units, arran del qual li van haver d'amputar part d'un dit.

No obstant això, la petita del clan Dúrcal va mostrar-se positiva davant del seu públic i va assegurar que «el final dels meus 38 no ha estat bé, però segur que aquest nou any oferirà moltíssimes alegries».

També va voler destacar tot el suport incondicional dels seus, ja que sense ells no li hauria estat possible assimilar tot aquest procés. Tan bon punt va sortir a la llum la notícia del seu accident, van córrer mil i un rumors sobre el tema i les seves conseqüències, però la cantant va agrair el respecte amb el qual es va tractar tot aquest assumpte.

Molta confusió inicial sobre l'accident

Un cop es va conèixer l'incident de l'artista, tots els seus seguidors van mostrar una gran preocupació envers ella a les xarxes socials i li van enviar tot el seu suport. En un primer moment Shaila va enviar un comunicat a través de la seva agència de comunicació on relatava els fets. 

La cantant demanava temps i agraïa les mostres d'afecte i suport de totes les persones que li havien enviat els seus millors desitjos perquè es recuperés ràpidament. Després, va ser ella mateixa la que va voler parlar sobre el tema, revelant la notícia sobre la recuperació de tota la mobilitat de la mà afectada.

Va tornar als escenaris.

Poder veure a Shaila Dúrcal sobre els escenaris de nou va ser la millor notícia que podrien rebre els seus seguidors. La cantant va aparèixer després de la intervenció, lluint l'embenatge de la seva mà i amb totes les piles recarregades.

D'aquesta manera volia agrair el suport dels seus fans i demostrava les seves ganes per reprendre la seva gira de concerts que va haver d'interrompre temporalment a causa de l'accident.

Família unida durant la recuperació

Tot apunta que els conflictes del clan Dúrcal són història, ja que la família va demostrar estar unida tot donant suport a Shaila durant aquest moment tan traumàtic. Sobretot, els seus germans Carmen i Antonio que van encarregar-se d'atendre la premsa i van parlar en nom de la cantant. Els fills de Rocío Dúrcal i Junior es van convertir en una pinya, deixant de banda els seus conflictes passats.


Comentaris

envia el comentari