La cantant Shaila Dúrcal perd part d'un dit a un accident

La filla de la coneguda com a ‘la reina de les ranxeres’ ha fet pública la dura notícia a través del seu compte d'Instagram

Shaila Dúrcal
Shaila Dúrcal en una imatge d'arxiu  | Cedida

La coneguda cantant Shaila Dúrcal ha patit recentment un duríssim cop. I és que, tot i el seu gran èxit com a cantant tant a Espanya com a Llatinoamèrica, la filla de la desapareguda Rocío Dúrcal ha donat a conèixer una notícia que ha preocupat molt als seus seguidors: ha estat víctima d'un accident, a causa del qual ha perdut part d'una falange. 

Shaila ho ha comunicat públicament a Instagram

Shaila ho ha comunicat als seus fans a través del seu compte personal d'Instagram, on acostuma a ser força activa. Després de sis dies sense compartir res , ahir va penjar una fotografia amb un text escrit per ella mateixa. En aquest comunicat, la filla de ‘la reina de les ranxeres’ ha explicat que no està passant «pel millor moment». Unes paraules que han fet saltar les alarmes entre els seus seguidors.

Però això no ha estat tot, ja que la dona ha continuat explicant que ha perdut part d'un dels seus dits. «Fa uns dies vaig patir un accident que m'ha fet perdre part del meu dit índex dret», ha dit,  sense detallar quan es va produir l'incident. Dúrcal tampoc ha volgut detallar com es va produir la fatídica escena, assegurant, tan sols, que pot «resar i superar aquests moments traumàtics al costat de la meva família i sempre amb el vostre suport infinit».

 

 

Una publicación compartida de Shaila Dúrcal (@shailadurcal) el

Dario Ferreira, un suport incondicional per a la filla de Rocío Dúrcal 

El missatge de la instantània ha acabat amb un «us estimo», dirigit a tots els seus admiradors, que al cap de pocs minuts li han contestat amb desenes de missatges  de suport i bons desitjos. Encara amb els seus missatges els fans de Shaila li han transmès tota la seva força, queda clar que la cantant està vivint una experiència realment traumàtica, i un cop molt dur, havent-se d'adaptar a una situació que l'ha agafat totalment desprevinguda.

L'accident s'ha produït tan sols quatre mesos després del seu desè aniversari de noces amb Dario Ferreria. Tots dos comparteixen constantment la seva felicitat i el molt que s'estimen a través de romàntics missatges i fotografies a les xarxes, i sembla que estan igual d'enamorats, o més, que quan van començar la seva relació. Dario, clarament, serà un gran pilar per a la cantant ara que l'artista afronta un gran revés a la seva vida. 

 

Felicidades esposa hermosa, ya son diez y vamos por más, te amo

Una publicación compartida de Dorio Ferreira (@dorioferreira) el


Comentaris

envia el comentari