rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

⚫ Mor un turista belga ofegat en una platja de l'Escala

ATENCIÓ

❗ L'imam de Ripoll va ser confident del CNI fins al 17A

Shakira actuarà al Palau Sant Jordi el 6 i 7 de juliol de 2018

Recentment, s'han anunciat els seus greus problemes a les cordes vocals
Imatge de Shakira i Gerard Piqué | CatalunyaDiari.cat

 

Sembla que les bones notícies, finalment, somriuen a Shakira. Després de setmanes en què ha tingut els seus fans preocupats pels seus problemes a les cordes vocals i la cancel·lació de diversos concerts, ha anunciat que actuarà al Palau Sant Jordi Barcelona el 6 i 7 de juliol.

  

L'hemorràgia de les seves cordes vocals va suposar un impediment important per la seva gira 'El Dorado World Tour'. És per això que va haver de cancel·lar els seus concerts previstos pels passats 25 i 26 de novembre a la capital catalana. En aquest sentit, però, cal destacar que les entrades que s'hagin adquirit prèviament seran vàlides per les noves dates fixades.

Gerard Piqué, el seu major suport 

Gerard Piqué ha estat una peça clau per la seva recuperació. La parella, a més, ha desmentit una vegada més els seus rumors de separació i es troben en una de les seves millors etapes amb els seus fills Sasha i Milan, amb qui han compartit bons moments aquestes festes.

 

 

Adele, una altra artista amb problemes a les cordes vocals

Es coneix que Shakira s'ha emmirallat en la cantant Adele, que va haver de ser intervinguda l'any 2011 per un problema similar a la cantant colombiana. Malgrat el bon resultat posterior, va haver de cancel·lar més concerts. Així doncs, l'únic factor que podia fer patir a Shakira, al final ha quedat en un ensurt.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris