Shakira ajorna la seva gira per una hemorràgia a les cordes vocals

La cantant colombiana ja havia hagut de cancel·lar els primers concerts de la primera setmana

Shakira quiso abandonar la música.
Shakira ha hagut d'ajornar la seva gira fins al 2018 | Cedida

La nova gira de Shakira que porta per nom 'El Dorado', està sent un dels esdeveniments més esperats per la seva nombrosa legió de seguidors. Tot i que l'artista fa mesos es prepara per donar inici als nous concerts, el públic haurà d'esperar.

L'artista colombiana va haver de cancel·lar fa una setmana el primer concert que havia de tenir lloc a Colònia, Alemanya, per una hemorràgia a les cordes vocals després de forçar massa als assajos. «Els meus doctors m'han ordenat un descans total de la veu que es perllongarà uns dies per evitar que es produeixi un dany major», explicava en un comunicat.

Malauradament, sembla que l'estat de salut de la cantant no ha millorat i, després d'haver de cancel·lar alguns concerts més, ha decidit ajornar tota la gira fins al 2018, quan ja estigui totalment recuperada. Això afecta els concerts que havia de donar per tot l'Estat: A Barakaldo el 17 de novembre, a Madrid el 19, a la Corunya el 3 i a Barcelona els dies 25 i 26 de novembre.

La promotora Live Nation demana als seguidors de Shakira que mantinguin les entrades perquè s'anunciaran noves dates dels espectacles cancel·lats fins ara i assegura que l'artista està «decebuda» per haver de cancel·lar la gira europea però que segueix «increïblement agraïda per la lleialtat, paciència i suport que els seus admiradors li han demostrat durant aquest moment tan difícil».

Vinculada als 'Paradise Papers'

La suspensió dels seus concerts arribi al mateix moment en què ha sortit a la llum que la cantant és un dels noms que apareix als 'Paradise Papers' per haver enviat els seus drets musicals, valorats en 31,6 milions d'euros a unes societats de Malta i Luxemburg en les que figura com a única propietària.

A més, tot i que viu a Barcelona, figura que el seu domicili fiscal està a les Bahames, un fet que el seu advocat ha defensat explicant que «ella com a artista internacional ha tingut diferents residències al llarg de la seva vida professional».


Comentaris

envia el comentari