Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira va aprendre català en un temps rècord gràcies a la televisió

La popular cantant va sorprendre durant un concert a Barcelona amb una impressionant interpretació del tema «Boig per tu»

 

 

La popular Shakira va sorprendre els assistents a un dels seus darrers concerts a la ciutat de Barcelona amb una espectacular interpretació del tema «Boig per tu». Amb un català gairebé perfecte, tot i que amb els nervis del moment i el hàndicap de no haver pogut assajar el moment, la colombiana es va dirigir al públic de la seva «casa», com s'ha referit a la capital catalana, per complir amb els desitjos del seu sogre. 

 

«La següent cançó és una cançó que li encanta al meu sogre. A petició seva, la tocarem aquesta nit. No sé com sortirà, perquè gairebé no l'hem assajat, però va amb molt d'afecte», van ser les paraules de la intèrpret, abans de començar a cantar. Però Shakira no va aprendre català des que va iniciar la seva relació amb Gerard Piqué, sinó molt abans, gràcies a un aparell que ha canviat les nostres vides, i en aquest cas encara més: la televisió. 

Va aprendre el català en un temps rècord

La popular cantant va arribar a Barcelona amb els seus pares, William Mebarak i Nidia Ripoll, ella d'origen català, fa anys. Segons explica 'Vanitatis', el pare de la colombiana va confessar que la seva filla va aprendre el català en molt ràpidament, gràcies a la petita pantalla. «La meva filla sempre ha tingut un do, és una nena amb grans capacitats, i una estrella especial», va assegurar Mebarak. «Fixa't que amb el poc temps que fa que és a Barcelona ja parla català. I el va aprendre mirant la televisió», va dir llavors. 

 

Piqué i Shakira, amb els seus fills, Milan i Sasha | Instagram

 

Naturalment, després d'aquest primer contacte amb l'idioma, la cantant ha anat perfeccionant el seu nivell amb ajuda de professors, que li han anat donant classes de gramàtica i vocabulari. En definitiva, un gran esforç que ha fet l'artista per tal de parlar el català com una nativa. En el seu concert de dissabte, el segon que donava a Barcelona, les seves primeres paraules van ser pronunciades davant d'un públic emocionat, però també davant la seva parella, Gerard, i els seus dos fills, Milan i Sasha. 

Es pensava que «no tornaria a cantar»

Amb tot, cal dir que la cantant colombiana s'ha recuperat recentment d'uns greus problemes de salut. De fet, la parella de Piqué es va veure obligada a posposar la seva gira mundial, 'El Dorado world Tour', i fins i tot va arribar a témer per no poder tornar a cantar mai més. «Em pensava que no tornaria a cantar», va confessar als assistents del concert que va donar a Madrid fa poc. 

 

Shakira va patir greus problemes de salut, que gairebé la deixen sense veu | cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris