Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Shakira va aprendre català en un temps rècord gràcies a la televisió

La popular cantant va sorprendre durant un concert a Barcelona amb una impressionant interpretació del tema «Boig per tu»

 

 

La popular Shakira va sorprendre els assistents a un dels seus darrers concerts a la ciutat de Barcelona amb una espectacular interpretació del tema «Boig per tu». Amb un català gairebé perfecte, tot i que amb els nervis del moment i el hàndicap de no haver pogut assajar el moment, la colombiana es va dirigir al públic de la seva «casa», com s'ha referit a la capital catalana, per complir amb els desitjos del seu sogre. 

 

«La següent cançó és una cançó que li encanta al meu sogre. A petició seva, la tocarem aquesta nit. No sé com sortirà, perquè gairebé no l'hem assajat, però va amb molt d'afecte», van ser les paraules de la intèrpret, abans de començar a cantar. Però Shakira no va aprendre català des que va iniciar la seva relació amb Gerard Piqué, sinó molt abans, gràcies a un aparell que ha canviat les nostres vides, i en aquest cas encara més: la televisió. 

Va aprendre el català en un temps rècord

La popular cantant va arribar a Barcelona amb els seus pares, William Mebarak i Nidia Ripoll, ella d'origen català, fa anys. Segons explica 'Vanitatis', el pare de la colombiana va confessar que la seva filla va aprendre el català en molt ràpidament, gràcies a la petita pantalla. «La meva filla sempre ha tingut un do, és una nena amb grans capacitats, i una estrella especial», va assegurar Mebarak. «Fixa't que amb el poc temps que fa que és a Barcelona ja parla català. I el va aprendre mirant la televisió», va dir llavors. 

 

Piqué i Shakira, amb els seus fills, Milan i Sasha | Instagram

 

Naturalment, després d'aquest primer contacte amb l'idioma, la cantant ha anat perfeccionant el seu nivell amb ajuda de professors, que li han anat donant classes de gramàtica i vocabulari. En definitiva, un gran esforç que ha fet l'artista per tal de parlar el català com una nativa. En el seu concert de dissabte, el segon que donava a Barcelona, les seves primeres paraules van ser pronunciades davant d'un públic emocionat, però també davant la seva parella, Gerard, i els seus dos fills, Milan i Sasha. 

Es pensava que «no tornaria a cantar»

Amb tot, cal dir que la cantant colombiana s'ha recuperat recentment d'uns greus problemes de salut. De fet, la parella de Piqué es va veure obligada a posposar la seva gira mundial, 'El Dorado world Tour', i fins i tot va arribar a témer per no poder tornar a cantar mai més. «Em pensava que no tornaria a cantar», va confessar als assistents del concert que va donar a Madrid fa poc. 

 

Shakira va patir greus problemes de salut, que gairebé la deixen sense veu | cedida