Muntatge Shakira i Piqué

Shakira s'assabenta de la boda que Gerard Piqué acaba de cancel·lar

Shakira sap que Gerard Piqué serà el gran absent a un enllaç molt important

Shakira i Gerard Piqué són els personatges més perseguits en aquests moments per la premsa del nostre país després d'anunciar la seva separació. La quantitat de mitjans que els segueixen a tot arreu és tan gran que el futbolista ha pres una decisió important. Ha cancel·lat la seva assistència al casament imminent del seu amic i company d'equip Jordi Alba.

El defensa culer tenia moltes ganes d'acompanyar-lo durant el dia més feliç de la seva vida, però finalment no ho farà. Ha considerat que la seva presència provocaria un gran enrenou i podria 'fastiguejar' la tranquil·litat i alegria dels nuvis.

Imatge de Piqué.
Gerard Piqué ha decidit no acudir a l'enllaç de Jordi Alba   | Europa Press

Shakira coneix la postura de Gerard Piqué

La cantant colombiana està passant un moment molt dur després de trencar amb qui ha estat la seva parella durant 12 anys. S'aferra als seus fills per tirar endavant i intenta fer bona cara, però, com se sol dir, la 'processió va per dins'. Aquest patiment és compartit pel seu ja ex, que s'ha convertit en el personatge de qui més s'està parlant a la premsa.

L'esportista té darrere reporters i fotògrafs que volen aconseguir les seves primeres declaracions. És més, volen fins i tot poder prendre imatges de festa o fins i tot amb la seva suposada amant. I això no li agrada gens.

Precisament pel 'seguiment' que se li està fent ha optat per cancel·lar una de les cites més importants i esperades que tenia aquest mes. El proper 17 de juny estaria a la localitat sevillana de El Viso del Alcor per assistir al casament del seu amic Jordi Alba amb Romarey Ventura. Però vista la situació que travessa ha decidit no acudir-hi.

Segons ha informat Culemanía, Gerard sap que la seva presència generaria molt interès i faria que nombrosa premsa acudís a l'enllaç. I per res del món vol fastiguejar l'enllaç de la parella, per la qual cosa ha preferit 'sacrificar-se' i no ser-hi present.

Aquesta notícia segur que ha dolgut molt el seu company, ja que tenen una relació molt especial des de fa anys. Tot i això, entén Piqué i li agraeix el seu gest. És clar, perquè no vol que res enteli el seu casament amb la seva noia, amb qui fa set anys que té relació i amb qui té dos fills.

Shakira va descobrint més dades sobre la infidelitat de Gerard Piqué

L'artista no només ha conegut durant les últimes hores aquesta decisió del defensa, també ha descobert alguns detalls que no li deuen haver agradat gens. En concret, s'ha revelat a 'Sálvame' que el català s'hauria estat veient durant la seva relació amb una de les ex.

Això no és tot. A més, s'han donat dades de l'última amant del jugador, que suposadament ha acabat provocant la ruptura de la parella. Així, ha estat Laura Fa la que ha procedit a explicar-les a l'esmentat espai, on se n'ha fet un dibuix.

▶️ Un amigo de Piqué desvela porque han roto él y Shakira

En efecte, la periodista ha manifestat sobre l'esmentada desconeguda: «El nom té una lletra C. Té uns pòmuls molt marcats i em sembla molt característica la forma de la cara perquè té molt de pòmul».

De la mateixa manera, ha afegit que «és rossa i xicoteta. És una noia molt nena, de samarreta molt bàsica, però quan s'arregla és molt exuberant».

Shakira veient jugar Gerard Piqué
Shakira descobreix més dades sobre la suposada amant de Piqué   | GTRES

Amb aquestes dades són molts els periodistes que tenen clar qui és la dona que ha provocat la ruptura de la famosa parella. Per això és molt possible que ben aviat se'n faci pública la identitat. És qüestió de dies.