Shakira cancel·la el seu Nadal per la salut del seu fill petit

Sasha no es recupera de la seva infecció

Shakira i el seu fill Sasha. | Televisa

Shakira i Gerard Piqué no estan passant un Nadal gens fàcil. Encara que la parella ja està a Miami gaudint de les festes, han hagut de cancel·lar el vol a Colòmbia per l'estat de salut del seu fill petit. El germà i representant de la cantant ha parlat sobre l'assumpte de Shasha: «El vol es va cancel·lar al final, però ella ho està pensant. No sé per què... pel nen, que està malaltet».

Amb només dos anys, el petit va haver de ser ingressat a Barcelona per una infecció, i després de diversos dies en observació va rebre l'alta, encara que segons sembla no s'ha recuperat del tot. Shakira va haver de cancel·lar diversos compromisos laborals com la presentació d'un nou perfum, tot i que a través de les xarxes socials l'artista va intentar normalitzar la situació. «Gràcies a tots pels missatges afectuosos a Sasha durant els dies que va estar malaltet. Ara tot sota control i amb l'alegria de sempre!» va comentar.

Finalment, Tonino ha afegit que la parella no té encara planejades les vacances, una trista notícia, ja que era el primer Nadal que la parella passava a la terra natal de Shakira.


Comentaris

envia el comentari