Shakira diu adeu al seu ros platí i torna al seu color de cabell natural

La cantant colombiana va lluir el seu nou 'look' al Palau Blaugrana, on va assistir acompanyada de tota la família a veure un partit de bàsquet

Piqué i Shakira van passar una divertida tarda en família al Palau Blaugrana
Piqué i Shakira van passar una divertida tarda en família al Palau Blaugrana | GTRES

Shakira i Piqué han gaudit d'una divertida tarda de diumenge en família al Palau Blaugrana. La cantant i el futbolista han assistit, acompanyats dels seus dos fills Sasha, de 4 anys, i Milan, de 6 anys, des de peu de pista, a la victòria del Barça. Com grans aficionats que són del F. C. Barcelona han viscut cada jugada del partit de bàsquet al Palau. 

És on la cantant colombiana sorprenia els seus seguidors amb un nou i inesperat canvi de 'look': Shakira ha abandonat el seu ros característic per donar pas al seu color natural de cabell.

El canvi radical pel qual ha optat la cantant és el de tornar a poc a poc al seu color natural de cabell, el morè, però sense abandonar del tot el ros que li ha estat tant característic durant aquests anys i del qual en conserva alguns flocs de pèl. Sembla que també ha abandonat el seu arrissat voluminós per un de més laci

La prova d'Hisenda contra Shakira és una perruqueria

El pròxim 12 de juny la cantant colombiana haurà de declarar al jutjat d'Esplugues com a imputada per frau fiscal i, tal com va avançar 'En Blau', la fiscalia té com a prova de càrrec contra ella les seves visites a una perruqueria. Aquestes visites, segons la fiscalia, indicarien que en el moment en què es va cometre el frau, Shakira no vivia a les Bahames sinó a Barcelona que és on acudia a la perruqueria per fer-se el seu característic ros platí.

A Hisenda li consta que la cantant té domicili fiscal a Barcelona des de 2015, però l'acusen d'ocultar que des de l'any 2011 la colombiana vivia la major part de l'any a la ciutat comtal. Amb fotos de les seves visites freqüents a la perruqueria i una altra imatge de la cantant embarassada de Milan supervisant les obres de la mansió que la parella s'ha construït a Esplugues, la Fiscalia creu poder demostrar que Shakira va cometre frau fiscal.


Comentaris

envia el comentari