rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Shakira interpreta «Boig per tu» durant un dels seus concerts a Barcelona

La cantant colombiana va assegurar que era «a petició» del seu sogre, al qual li encanta el tema
Shakira durant un dels seus concerts | arxiu

 

La popular cantant Shakira va donar divendres un primer i esperat concert a Barcelona, al qual van assistir fans de totes les edats i sexes. Entre el públic, un enamorat Gerard Piqué amb els dos fills de la parella, Milan i Sasha, gaudint de l'actuació de la colombiana. 

 

Ara bé, un dels moments més especials que s'han viscut mai en una actuació de la intèrpret s'ha produït durant el segon concert, que ha tingut lloc dissabte a la nit. La colombiana tenia reservada una gran sorpresa als assistents, però sobretot a la seva família adoptiva. En concret, la popular cantant es va atrevir a cantar en directe una cançó en català: «Boig per tu». 

«A petició» del seu sogre

Abans que res, però, la colombiana va voler deixar clar per què ho feia, ja que en aquest cas no va ser un desig de la seva parella, Gerard Piqué, sinó d'una altra persona de la família. «La següent cançó és una cançó que li encanta al meu sogre. A petició seva, la tocarem aquesta nit. No sé com sortirà, perquè gairebé no l'hem assajat, però va amb molt d'afecte», ha assegurat Shakira. 

 

 

I sí, potser sí que s'ha notat una mica que no havia assajat, perquè un error va obligar a tornar a començar des del principi, però la colombiana li va posar totes les seves ganes. I el públic va respondre molt bé, embogit en sentir la seva cantant favorita interpretant una de les cançons més boniques en català. 

 

Durant un altre dels seus concerts al nostre país, la colombiana es va voler sincerar amb els seus fans, i va explicar la por que va passar els darrers mesos, pels seus problemes de veu. «Em pensava que no tornaria a cantar», va confessar l'autora de «Waka-Waka», alhora que agraïa al seu públic tot l'interès i la preocupació sobre el seu estat de salut. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris