Imatge de Shakira

Shakira confirma el secret a veus sobre Clara Chía durant la seva última entrevista

Shakira ha trencat el silenci

Shakira ha concedit la seva primera entrevista a Enrique Acevedo després d'estar a l'ull públic durant els últims mesos. Finalment, la colombiana ha trencat el seu silenci i ha confirmat el secret de domini públic sobre Clara Chía: el tema ja està més que superat.

Shakira reapareixia en una de les entrevistes més esperades dels darrers temps, i les seves paraules no han deixat indiferent ningú. La cantant es troba en un moment creatiu molt important, i a través de les seves lletres ha canalitzat tot el dolor després de la ruptura.

La de Barranquilla no ha tingut cap pudor a l'hora de parlar de com se sent a l'entrevista amb Enrique Acevedo. A més, les seves paraules no han deixat indiferent ningú i aquí desgranarem tot sobre la seva primera entrevista de Shakira després de la voràgine mediàtica en què ha viscut últimament.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

 

Shakira ho explica tot

«Estic llesta per al pròxim 'round', que vingui la vida i que em mostri què més hi ha», ha sentenciat la cantant. I és que Shakira ha afrontat un dels anys més convulsos de tota la seva vida. No obstant això, com passa una vegada que has passat el dol sentimental, la cantant es troba més forta que mai.

Imatge de Shakira en una entrevista
Shakira concedeix la seva primera entrevista al canal 'Las Estrellas'. | N+

Aquest és el clar missatge que vam treure de la seva entrevista al canal 'Las Estrellas' d'Enrique Acevedo. L'artista no ha titubejat a l'hora d'assegurar que ha plorat, i molt, després de la seva ruptura sentimental.

Han estat més de 12 anys de relació, amb dos fills en comú. Piqué ha estat l'home de la seva vida, però la història no ha acabat gens bé.

A Shakira li ha costat afrontar-ho tot, però ha reconegut que ja torna a tenir forces, i que, ara mateix, la música i els seus fills són els pilars fonamentals. Aquesta no és la primera vegada que l'artista colombiana utilitza el seu art per canalitzar el batibull de sentiments que ha experimentat.

La cantant sempre s'ha expressat a través de les lletres de les seves cançons. Per això, ha justificat els dards enverinats que ha enviat a les seves últimes cançons. Recordem que a la seva col·laboració amb Bizarrap, l'artista enviava uns missatges directes a Clara Chía.

Això ha obert un gran debat sobre feminisme, sonoritat i enfrontament entre dones. Molts han estat els que han apuntat que l'artista ha creuat les línies amb les frases lapidàries cap a l'actual parella de Piqué. Sobre aquest tema, també n'ha parlat a l'entrevista:

«Hi ha un lloc reservat a l'infern per a aquelles dones que no donen suport a les altres», comentava Shakira a la conversa amb Acevedo.

Però, el moment més anhelat de l'entrevista era quan la intèrpret de 'Monotonía' confessava el secret de domini públic sobre el tema de Clara Chía. I és que, a través de les paraules de Shakira, es confirmava el que tots intuíem: el tema ja és aigua passada, s'ha acabat, ara ve una etapa molt important i plena de canvis.

 

Shakira ressorgeix com l'au Fènix

La cantant ha parlat sobre com la música s'ha convertit en una teràpia per a ella últimament. A més, Shakira confessava com l'arxiconeguda sessió amb Bizarrap ha resultat tot un èxit per a la seva carrera. Som, sens dubte, davant del ressorgiment de l'aresta llatina més important del món.

Primer plà de Shakira
Shakira està a punt per recuperar el seu lloc al món de la música. | GTRES
 

Shakira revelava a l'entrevista que ha estat molt involucrada en la creació del seu pròxim àlbum. Per tant, és evident que ve disposada a continuar fent parlar molt.

La cantant ho té tot a punt per afrontar un gran any a nivell musical i professional. Per això, estem segurs que Shakira continuarà facturant, i molt, gràcies a aquest dur revés personal que ha viscut.