Shakira crea una societat per facturar la seva gira a Espanya

Aquesta empresa li permet també gestionar altres societats, residents o no a Espanya.

Shakira i Piqué en un acte públic.
Shakira i Piqué en un acte públic. | Cedida

Com ja vam informar, la cantant colombiana Shakira s’ha vist obligada a pagar 20 milions d’euros a Hisenda per saldar el seu deute amb l’administració espanyola. D’aquesta manera pretén impugnar la sentencia de la fiscalia, que considera que l’artista ha estat resident fiscal a Espanya des de l’any 2011 però no havia declarat la quantitat corresponent.

En aquest sentit, i segons afirma ‘La Información’ Shakira va crear el passat 26 de desembre la societat Global Golden Tour S.L, una empresa registrada a Espanya creada per gestionar i facturar la seva gira espanyola.

Cap propietat a Espanya

La seu d’aquesta societat consta al carrer Jordi de Deu d’Esplugues, on vivia abans de mudar-se amb el futbolista del Barça Gerard Piqué. Aquesta empresa li permet també gestionar altres societats, residents o no a Espanya.

No obstant això, no consta cap propietat de la cantant en aquest país. Les residències a Miami, Capri y Nova York, així com els immobles a Barranquilla, República Dominicana o la seva pròpia illa a les Bahames van sortir a la llum després del divorci amb el seu exmarit, Antonio de la Rua, l'any 2011.

D'altra banda, fa anys que Shakira intenta vendre una propietat a Miami per 11 milions d’euros, però fins ara no li ha estat possible.

En qualsevol cas, sembla que l’artista colombiana conserva una trajectòria d’èxit arran de la publicació del seu últim àlbum El Dorado —tot un èxit de vendes—, i que grans companyies com Oral-B o Costa Cruceras aposten per ella com a imatge de marca. Queda per veure si els seus afers amb Hisenda l’acaben perjudicant. De moment, tot segueix en mans de la justícia, tot i haver abonat els 20 milions pendents.


Comentaris

envia el comentari