Shakira decideix canviar de metge després que es filtrin informacions privades

Amb les seves accions de blindatge s'enforteixen els rumors de la crisi amb Piqué
Shakira decideix canviar de metge  | Cedida

La cantant colombiana està passant per un moment molt delicat a la seva vida. En primer lloc, la seva gira europea cancel·lada a causa d’una hemorràgia a les seves cordes vocals li està passant factura. A més, els rumors sobre una possible crisi entre ella i Piqué cada cop són més forts i el jugador del Barça ja no li dedica els seus gols. 

 

Tot indica a que la colombiana no està al seu millor moment. Ara ha tornat als titulars, ja que segons el portal ‘Look’  la cantant ha decidit canviar elseu otorinalaringòleg, per tal de castigar l’actual i, paral·lelament, evitar que es filtrin més informacions privades sobre l’evolució de la seva malaltia. Que segons el seu metge estava evolucionant de forma «positiva».

 

Imatge d'arxiu de Shakira i Piqué. | Cedida

 

Continuen els rumors de ruptura amb Piqué 

D’aquesta manera la colombiana vol blindar-se davant els rumors de la seva possible ruptura amb el blaugrana o de les investigacions per tal de saber el seu diagnòstic clínic. La de Barranquilla no està passant pels seus millors moments, mentre el jugador del Barça surt de festa, aquesta està evitant estar a l’esfera mediàtica o qualsevol forma d’entrar en l’agenda pública.