Fotomuntatge de Shakira i Gerard Piqué.

Shakira demostra que ja ha oblidat Gerard Piqué amb la seva última cançó

La cantant ha tret aquest divendres una nova cançó

Ja hi tornem a ser. Nova cançó de Shakira. Tot i que, en un primer moment, semblava que podria tornar a ser una altra clatellada en forma de tema musical al seu ex... Sembla que al final no ho és tant.

I és que la cantant colombiana ha tret aquest divendres una nova cançó, sí, però dedicada als seus dos fills. Amb Acróstico, que així s'anomena aquest nou tema, deixa de banda Gerard Piqué d'una vegada per totes i fa referència per primera vegada als seus veritables amors de la seva vida, Milan i Sasha.

Fotomuntatge de Shakira amb els seus fills, Milan i Sasha, i Gerard Piqué.
Shakira treu nova cançó, però s'oblida de Gerard Piqué. | CatalunyaDiari

Shakira li dedica una cançó als seus fills

Per primera vegada, els protagonistes d'un tema de Shakira han estat als seus fills. I és que a ells ha volgut dedicar-los l'artista llatinoamericana Acróstico, una balada de l'estil de les seves antigues cançons i que s'allunya de so que havia presentat últimament.

Amb un videoclip amb lletra protagonitzat per dos pollets i la seva mare de dibuixos animats, sembla que la cantant vol reflectir alguns dels últims moments clau de la seva vida. Com quan, fa només un mes i mig, va abandonar Barcelona acompanyada dels nens per marxar a viure a Miami. 

«L'únic que vull és la teva felicitat. I estar amb tu. El teu somriure és la meva debilitat. Estimar-te serveix d'anestèsia al dolor», diu la lletra de la cançó fent referència a ells. «Parla'm, que t'escoltaré. I encara que la vida m'hagi tractat així, seré forta només per tu».

Gairebé cap rastre de Gerard Piqué

La cançó presenta dos pollets i la seva mare, però en cap moment hi apareix el pare. I és que no seria un fet casual. Shakira hauria volgut representar la seva nova vida als Estats Units, que no compta amb la presència del president de la Kings League.

Així, no hi trobem les referències —més aviat, les indirectes— a la seva exparella ni a Clara Chía, com ja era habitual, almenys en les seves dues últimes cançons, la Bzrp Music Sessions #53 i TQG.

I encara que l'exblaugrana no hi hagi aparegut de forma explícita en aquesta cançó com en altres, Shakira demostra que no se n'ha oblidat del tot i el menciona breument. «Se'ns va trencar un plat només, no tota la vaixella», ha assegurat l'artista a la lletra d'aquest nou tema.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!