Imatge de Shakira.

Shakira es fa d'or: el dineral que ha guanyat amb la música on carrega contra Piqué

Shakira ja ha guanyat el doble dels diners que l'Agència Tributària li reclama per la seva presumpta activitat fraudulenta a l'Estat

Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan. És ben bé així. Si hi ha quelcom que no se li pot retreure a Shakira, es que no sigui honesta. La cantant colombiana és portada aquí i a l'altra punta de món. La sessió amb Bizarrap ja és història de la música i així ho acrediten els 88.000.000 de visites que porta amb menys de 24 hores. Una efemèride.

I les efemèrides no són gratis. Que li ho preguntin, si no, a una Shakira que podria viure 22 vides amb la dinerada que ha fet amb la música on malparla de Gerard Piqué.

Segons el portal especialitzat elEconomista.es, la cantant colombiana ja ha facturat 34 milions d'euros amb les tres cançons on parla de la seva relació amb Piqué: 'Te Felicito', 'Monotonía' i la sessió #53 amb Bizarrap. 

Amb només vuit mesos, les reproduccions de les seves cançons a Spotify i Youtube ja han donat a Shakira 34 quilos. Diners que, per entendre la seva dimensió, són més del doble que la multa que li reclama l'Agència Tributària: 14,4 milions d'euros. 

Shakira
Shakira e sfa d'or amb la música on despotrica de la seva exparella, Gerard Piqué. | Twitter/@bizarrap

I com ha fet aquesta dinerada?

Doncs gràcies a les plataformes. Per cada 1.000 visites a Youtube s'ingressa entre 2 i 28 euros; i per casa reproducció a Spotify es cobra 0,038 euros. Amb dades a la mà, és factible fer els càlculs. 

Quan Shakira va anunciar que se separava de Piqué va fer de la mà de Rawl Alejandro amb el 'Te Felicito'. Cançó que ha obtingut —fins el moment—  447 milions de reproduccions. Si ho traduïm en paper moneda, Shakira ja ha guanyat 17 milions d'euros per aquesta cançó. 

Més enllà del 'Te Felicito', però, elEconomista.es insisteix amb el fet que les xifres van més enllà i se situen per sobre dels 30 milions d'euros per tres cançons. No és mal negoci.  

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp