Shakira confessa que va recuperar la seva fe en Déu després de superar la malaltia a les cordes vocals

La cantant colombiana assegura que va tenir por de perdre la veu i no poder tornar a cantar

Shakira fue denunciada por la Fiscalía
Shakira ha superat la seva malatia a les cordes vocals | Youtube

Shakira torna a ser feliç. La cantant colombiana va tornar a pujar als escenaris el passat 3 de juny després de superar una greu malaltia a les cordes vocals que podria haver-la deixat sense veu. Ho va fer sota l'atenta mirada dels seus fills, Milan i Sasha, que van gaudir com ningú veient la seva mare en directe per primera vegada.

En aquest context, la parella de Gerard Piqué ha concedit una entrevista a la BBC on ha parlat dels difícils moments que ha hagut de passar. «Va ser un dels meus anys més difícils. Tornar a l'escenari ha estat molt emocionant després de tenir por a no poder tornar a cantar», reconeix.

Una malaltia més greu del que es pensava

Fins ara, s'havia fet públic que Shakira patia una hemorràgia a les cordes vocals, però en realitat la mateixa cantant ha explicat que era molt més greu: «Va ser més que una hemorràgia, va ser una lesió vascular. Miraculosament, i al contrari del que els doctors van predir, em vaig recuperar de manera natural. Tots preveien cirurgia però la lesió va desaparèixer completament de les meves cordes vocals», explica.

Recuperant la seva fe en Déu

De fet, la cantant no nega que va arribar a tenir por de no poder tornar a pujar als escenaris i confessa que per aquest motiu va recuperar el seu vessant més religiós: «Recordo estar resant. Durant un temps havia oblidat com fer-ho, però quan ho passes tan malament recuperes instantàniament la teva fe. Vaig prometre a Déu que si podia tornar a cantar, ho celebraria cada nit, així que això és el que estic fent».

Afortunadament tot ha quedat en un ensurt i, mai sabrem si per ajuda divina, ha pogut tornar als escenaris i a gaudir de la seva professió. Això sí, per la seva visita a Barcelona caldrà esperar encara una mica. La parella de Gerard Piqué no actuarà al Palau Sant Jordi de la capital catalana fins al 6 i 7 de juliol.


Comentaris

envia el comentari