Shakira i Gerard Piqué graven amb els mòbils als càmeres i als reporters que els esperaven a les portes del seu domicili

Els Mossos d'Esquadra han hagut d'apropar-se a l'habitatge per impedir que la premsa pugui passar
Imatge de Shakira i Gerard Piqué | CatalunyaDiari.cat

 

La relació entre la parella formada per Shakira i Gerard Piqué i la premsa mai ha acabat de ser del tot bona. D'ençà que la cantant colombiana i el blaugrana van començar la seva relació l'any 2010, concretament al Mundial de Sud-àfrica, sempre han estat envoltats de paparazzis, un fet que mai ha agradat ni a ell ni a ella, convertint-se en una de les parelles més complicades per als fotògrafs. «Mai hi ha hagut un gest amable», han comentat alguns dels paparazzis. 

 

Entre els rumors de ruptura i la complicada situació que està vivint la cantant, com a conseqüència de l'hemorràgia a les cordes vocals que l'ha fet cancel·lar la seva gira 'El Dorado, la parella s'ha vist superada per la constant presència dels reporters i de les notícies que es publiquen d'ells dia darrere dia. 

 

Presència policial

Davant les càmeres que es trobaven, com cada dia, davant del domicili de la parella, aquesta vegada el jugador del FC Barcelona ha reaccionat d'una manera diferent i , mentre arribava amb el seu cotxe a casa seva, ha gravat amb el seu telèfon mòbil a tots els periodistes i fotògrafs. 

 

Tanmateix, Shakira ha seguit els mateixos passos que la seva parella i davant la insistència dels reporters en preguntar-li sobre el seu estat de salut i si haurà d'operar-se de les cordes vocals, la cantant també ha gravat el moment amb el seu telèfon mòbil. 

 

Segons una reportera del diari 'Chance' que es trobava a les portes del domicili familiar de la parella, els Mossos d'Esquadra han hagut de presentar-se davant l'habitatge per impedir que la premsa pugui apropar-se.