Shakira ho explica tot sobre el seu matrimoni amb Gerard Piqué

Són d'allò més romàntics

La família fa una vida d'allò més normal | Cedida

Shakira i Piqué són una de les parelles més mediàtiques del món. Els seus comptes d'Instagram compten amb milions de seguidors i cada moviment o declaració que realitzen es converteix en notícia. Per aquest motiu, no és d'estranyar que l'última visita de Shakira a Amèrica Llatina hagi revolucionat les xarxes. La cantant colombiana ha creuat l'oceà per promocionar el seu nou perfum, Dance. Un viatge express en el qual vam poder veure com els seus fans brasilers la rebien amb magnificència a l'aeroport de Sao Paulo. A més de fer-se selfies amb tots els seus seguidors, Shakira va obrir el seu cor a la premsa i va parlar sense cap tipus d'embut de la seva relació amb Gerard Piqué.

I és que, per l'últim vídeo que ha publicat el català al seu compte d'Instagram, la bona sintonia i l'amor són alguna cosa quotidià en la seva relació. «Vaig fer moltes bogeries pel Gerard. Ell és la persona per la qual més m'he arriscat a la vida», explicava la colombiana als mitjans en la seva visita a Xile. A més, la cantant va confessar que la pel·lícula favorita del futbolista és El diari de Noa perquè Piqué «és molt romàntic», i va explicar com es divideixen la cura dels seus dos petits, Milan i Sasha: «Intentem oferir-los una vida d'allò més normal possible. Per exemple, jo porto al col·le al Milan i el seu pare el recull. Ells saben, sobretot en Milan, que el seu pare és un personatge públic i jo també, i ho porta amb molta naturalitat encara que no és gens natural ser fill d'un futbolista i d'una cantant».

Unes relevaciones d'allò més sinceres que se sumen a les quals va fer fa uns mesos Piqué a la televisió catalana: «Quan prens la decisió de tenir un fill és perquè la relació va bé. Prens la decisió amb tranquil·litat, sabent que és la dona de la teva vida».


Comentaris

envia el comentari