IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

Shakira i Piqué deixen una gran propina el dia del seu aniversari

La parella va celebrar una festa en el Espai Mas Marroch

Gerard Piqué i Shakira han celebrat el seu aniversari. | Hola.

Aquest passat dijous, la parella formada per Piqué i Shakira va sortir per celebrar l'aniversari del tots dos, ja que compleixen anys el mateix dia. Gerard Piqué va complir 30 anys mentre que Shakira va complir 40. La parella va decidir celebrar una festa al costat dels seus amics i familiars a l'Espai Mas Marroch situat en la localitat de Girona. Aquest restaurant està dirigit pels germans Roca i el preu per persona oscil·la entre els 129 i els 150 euros.

La proposta dels Roca va consistir en aperitius, primers, segons, postres i el protagonista de la nit que va ser un gran pastís. A més de diversos extres, segons explica Gol. Però el moment més important va arribar en acabar la vetllada, ja que els protagonistes van voler premiar l'excel·lència del sopar i van deixar als responsables una generosíssima propina.

Cal destacar que no és la primera vegada que la parella deixa una gran propina després de rebre un bon servei. Ja va passar a Eivissa durant l'estiu quan els enamorats van passar diversos dies a bord d'un iot. Per a l'ocasió, van contractar a un xef perquè els fes el menjar diàriament mentre estaven de vacances. Al final de l'estada, el cuiner va obtenir una propina de 20.000 euros.


Comentaris

envia el comentari