Shakira i Piqué gaudeixen del cap de setmana a la festa major de Sant Guim de Freixenet

És habitual que la parella visiti aquesta localitat de la Segarra, lloc on va néixer l'àvia paterna del jugador del Barça

 

La festa major de Sant Guim de Freixenet, un petit poble de la Segarra de poc més de 1.000 habitants, ha comptat amb la visita d'una de les parelles més mediàtiques de tot el país. Gerard Piqué i Shakira, acompanyats dels seus fills Milan i Sasha, s'han passejat pel centre del poble, on han gaudit de la fira i les activitats populars com qualsevol altra família, com es pot veure a les imatges publicades per Segre. Només els més joves s'han volgut fer 'selfies' amb la parella, i és que, segons expliquen, els veïns ja estan acostumats a veure'ls pel poble.

Piqué està estretament lligat al municipi, ja que, la seva àvia paterna, Lina, va néixer en aquesta localitat i és habitual veure a tota la família pel poble. De fet, és com a mínim el segon cop que la parella passa a Sant Guim les festes majors, i és que ja hi van ser fa tres anys, quan el seu fill Milan era un nadó i el seu segon fill, Sasha, encara no havia nascut. Piqué també va visitar el poble el passat més de maig, aquest cop en representació del Barça, per inaugurar la pista Cruyff Court a l'escola l'Estel del municipi.